Vacature: Industrieel schoonmaker

  • Salaris €12,-
  • Aantal uren per week 38 uur
  • Standplaats Beilen
  • Opleidingsniveau Vmbo

Over de functie

Ben jij iemand die graag zijn mouwen opstroopt en ben je niet bang om vieze te handen te krijgen? Dat komt dan goed uit, want wij zijn namelijk op zoek naar een Industrieel schoonmaker!

Voor onze opdrachtgever zijn wij voor diverse locaties op zoek naar een Industrieel schoonmaker. Het gaat hierbij om het schoonmaken in fabrieken op verschillende locaties zoals Beilen, Gasselternijveen en Ommen. Als Industrieel schoonmaker variëren jouw werkzaamheden van handmatige reiniging tot aan het reinigen met behulp van hoge druk reinigers, veegmachines en andere apparaten. Ook het schoonhouden van het buitenterrein kan tot je taken behoren. Voor de vacature Industrieel schoonmaker zijn wij op zoek naar flinke aanpakkers die met name dagdiensten werken, maar die ook bereid zijn om in een ploegendienst te werken.

Ben je woonachtig in Groningen of in Hoogeveen? Dan kun je vanaf deze plaatsen meerijden naar de fabriek in Beilen of Ommen.

Functie-eisen

  • geldig VCA certificaat
  • aanpakkersmentaliteit
  • gemotiveerd

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever beschikt over jarenlange kennis en ervaring in de industriële (food) reiniging. Als industrieel reiniger ben je verantwoordelijk voor de reinigingswerkzaamheden in de (food) industrie. Tijdens en na het productieproces reinig je de werkomgeving en machines zodat de industriële processen (zo optimaal mogelijk) doorgang kunnen vinden.

Wat wij bieden

De vacature industrieel schoonmaker betreft een fulltime functie, waarbij je minimaal tot 1 september aan het werk kan. Daarna is er een reële kans dat de werkzaamheden worden voortgezet. Het salaris voor een industrieel schoonmaker is € 12,- bruto per uur en is conform de cao Schoonmaak.

Wil jij graag aan de slag als industrieel schoonmaker? Reageer dan voor 7 augustus op deze vacature. Heb je nog vragen of wil je graag meer informatie over de vacature industrieel schoonmaker? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Beilen op het telefoonnummer 0593 72 80 00.

Deel deze vacature via