Vacature: Wijkbeheerder

  • Salaris Tussen € 2397,- en € 2865,-
  • Aantal uren per week 36 uur
  • Standplaats Groningen
  • Opleidingsniveau MboHbo

Over de functie

Zet jij je als betrokken wijkbeheerder graag iedere dag in voor een fijne woonomgeving van de huurders in jouw wijk?

Als wijkbeheerder ben jij verantwoordelijk voor het leefbaar houden van de woonomgeving in jouw wijk door te zorgen voor orde, rust en netheid in en om de woningen en gebouwen. Je onderhoudt nauw contact met de bewoners, signaleert problemen, spreekt betrokkenen aan en bemiddelt bij lichte overlast. Je zorg dat onregelmatigheden zoals vervuiling, vandalisme en technische onvolkomenheden in samenwerking met je collega's en externe partijen worden opgelost.

Functie-eisen

Jij beschikt over een daadkrachtige persoonlijkheid, staat stevig in je schoenen en bent gemakkelijk benaderbaar.  Met jouw sterke sociale vaardigheden ben je in staat om bewoners op basis van gelijkwaardigheid aan te spreken op hun gedrag waarbij je andere opvattingen en cultuurverschillen respecteert. Je beschikt over een positieve en energieke werkhouding en bent graag aanwezig in je wijk. Je bent praktisch en probleemoplossend ingesteld en hebt bij voorkeur technisch inzicht.  

Over het bedrijf

Je gaat aan de slag bij een maatschappelijk betrokken woningcorporatie in de stad Groningen. Zij zorgen voor betaalbare en goed onderhouden woningen en focussen daarbij op kwaliteitsverbetering. Direct én persoonlijk contact met de bewoners staat hierbij hoog in het vaandel.

Wat wij bieden

Je stapt binnen in een hecht en gedreven team dat zich bezighoudt met verhuurzaken, klantrelaties, leefbaarheid en beheer in de verschillende wijken. Zij zetten zich met elkaar in voor een snelle en goede dienstverlening aan de huurders.

Wij bieden jou functie voor 32 tot 36 uur voor een periode van minimaal 6 maanden. Weet jij je de rol van wijkbeheerder helemaal eigen te maken, dan behoort een aanstelling bij de organisatie tot de mogelijkheden. Je salaris zal worden vastgesteld op basis van jouw kennis en ervaring. De functie valt in schaal D van de Cao Woondiensten: € 2397,- tot € 2865,- op basis van een 36-urige werkweek. 

Ga jij graag aan de slag als wijkbeheerder? Stuur ons dan jouw CV inclusief een heldere motivatie. Heb je nog vragen, aarzel dan niet om contact op te nemen met Abiant Werving en selectie op tel 050 2060091. Je kunt vagen naar Annet Fruitema of Pascal Bouwman. 

Deel deze vacature via