Vacature: Winkelmedewerker

  • Salaris Tussen € 10,- en € 13,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Assen
  • Opleidingsniveau MavoHavoMboVwo

Over de functie

Herken jij je zelf in de eigenschappen, klantvriendelijk, representatief en enthousiast? Werk jij graag in een winkel en word je blij van klanten die tevreden weer huiswaarts gaan? Dan zijn wij op zoek naar jou!  Wij zijn namelijk op zoek naar meerdere winkelmedewerkers.

Klantvriendelijk en representatief is jou op het lijf geschreven. Met jouw enthousiasme zorg je ervoor dat de klanten een fijne winkelervaring hebben .Als winkelmedewerker ben je het gezicht van de winkel en het aanspreekpunt voor klanten. Ook wanneer het super druk is in de winkel, raak jij niet in paniek! Met een glimlach trotseer je de drukte en zorg je ervoor dat de klanten zich gezien en gehoord voelen Jouw werkzaamheden bestaan uit het adviseren van klanten, verkopen van diverse producten en het netjes houden van de winkel. Daarnaast draai jij je hand ook niet om voor het verrichten van kleine reparaties aan smartphones, smartwatches en tablets. Kortom als winkelmedewerker ben jij van alle markten thuis!

Voor onze opdrachtgever zijn we voor beide locaties op zoek naar winkelmedewerkers. Deze functie kan zowel fulltime als parttime ingevuld worden. Als parttime winkelmedewerker is in ieder geval zaterdag jouw vaste werkdag. Is het verrichten van reparaties meer jouw ding? Geen probleem? In overleg is veel mogelijk.

Functie-eisen

  • Fulltime / parttime beschikbaar
  • Bereid om ook op zaterdag te werken
  • Enthousiast
  • Klantvriendelijk
  • Enigszins technisch onderlegd
  • Affiniteit met smartphones, tablets, etc.

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever heeft zowel in Assen als in Beilen een winkel en is het adres voor de aankoop van een nieuwe smartphone, tablet of reparaties

Wat wij bieden

Wij bieden een leuke, uitdagende functie waarbij je niet alleen de klanten adviseert, maar ook zelfstandig kleine reparaties kan uitvoeren. Na 1 jaar via Abiant werkzaam te zijn geweest, word je overgenomen door onze opdrachtgever. Het salaris is conform cao en afhankelijk van jouw leeftijd en ervaring. Een richtlijn is € 10- tot € 13,- bruto per uur.

Ben jij de handige en bevlogen winkelmedewerker waar wij naar op zoek zijn? Solliciteer dan voor 16 augustus! Heb je nog vragen of wil je graag meer informatie over de vacature winkelmedewerker? Neem dan contact op met ons uitzendbureau in Beilen op het telefoonnummer 0593 72 80 00.

Deel deze vacature via