Vacature: Allround timmerman omgeving Middelstum

  • Salaris Tussen € 14,- en € 18,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Middelstum
  • Opleidingsniveau MavoMbo

Over de functie

Wil jij als allround timmerman aan de slag met afwisselende werkzaamheden voor een woningbouwstichting in de omgeving van Middelstum? Kijk dan snel verder naar deze vacature.

Ter versterking van het team zijn wij op zoek naar een allround timmerman. Als allround timmerman ga je aan de slag in de omgeving van Middelstum en werk je aan afwisselende klussen voor een woningbouwstichting. Je werkzaamheden zijn zeer afwisselend. Van het vervangen van tegels, lood en hang- en sluitwerk, tot het afhangen van deuren en het herstellen van diverse stormschade(s). Geen dag is hetzelfde. Heb jij oog voor details en kwaliteit? Dan is dit de baan voor jou.

Als allround timmerman ben je veel zelfstandig aan het werk op verschillende klussen. Veelal zijn dit herstel- of renovatiewerkzaamheden bij zowel particulieren als bedrijven. Dit is een baan met verantwoordelijkheid. Jij bent verantwoordelijk voor de oplevering van de klussen, waarbij het dus belangrijk is dat de kwaliteit in de gaten wordt gehouden. 

Functie-eisen

  • Zelfstandige werkhouding
  • Vca of bereid deze te halen
  • Rijbewijs B

Over het bedrijf

Het bedrijf staat bekend om onze uitdrukking: 'Vakwerk is mensenwerk', en hier staan wij ook echt voor. Zodra je bij het kantoor binnenloopt voel je je direct welkom geheten door het kleine en hechte team. De werkzaamheden vinden vooral plaats in de provincie Groningen. De projecten richten zich vooral op herstel van bevingsschade, renovatie en nieuwbouw. Daarnaast maakt het bedrijf diverse soorten en formaten kozijnen in onze eigen werkplaats.

Wat wij bieden

De vacature voor allround timmerman omgeving Middelstum betreft een fulltime functie. Mochten de werkzaamheden van beide kanten goed bevallen is er uitzicht op een dienstverband voor langere tijd. Je krijgt een passend salaris dat ligt tussen de €14,00 en €20,00 per uur, afhankelijk van de kennis en ervaring die je met je meebrengt. 

Wil jij aan de slag als allround timmerman in de omgeving van Middelstum? Je kunt solliciteren tot en met 6 augustus. Heb je nog vragen of wil je eerst meer informatie over de vacature 'Allround timmerman omgeving Middelstum'? Neem dan vooral contact op met ons uitzendbureau in Bedum op het telefoonnummer 050 319 96 30.

Deel deze vacature via