Vacature: Assemblagemedewerker landbouwmachines

  • Salaris Tussen € 10,- en € 13,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Joure
  • Opleidingsniveau VmboMbo

Over de functie

Lijkt het jou gaaf om jouw 2 passies te combineren? Ben jij helemaal thuis in de agrarisch sector en lijkt het je super om een technische baan te hebben in een agrarisch bedrijf? Dan is dit de perfecte baan voor jou. Voor een technische opdrachtgever in Joure zijn we op zoek naar een assemblagemedewerker landbouwmachines. Iets voor jou? We vertellen je graag meer!

Als assemblagemedewerker landbouwmachines is geen dag het zelfde. Er zijn verschillende afdelingen en aan de hand van je ervaring wordt er een passend plekje voor je gezocht. Werkzaamheden waar je aan kunt denken zijn : monteren, afmonteren, voorbereiden van het werk, opruimen en netjes houden van de afdeling, het verrichten van controles en daarnaast check je regelmatig of de voorraden nog op peil zijn. Uiteraard zijn er collega's die je hierin ondersteunen. Het is binnen het bedrijf mogelijk om voor langere tijd aan de slag te gaan maar ze staan ook zeker open voor een vakantiekracht. Geen zomerstop, dus je kunt lekker de hele zomer doorwerken wanneer je dit wilt! Kortom een super leuke en veelzijdige functie.

Functie-eisen

  • technisch inzicht
  • enthousiast
  • teamplayer 

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is erg ambitieus en houdt zich bezig met het ontwikkelen en produceren van landbouwmachines. De machines worden ontworpen om het werk in de landbouw makkelijker en efficiënter te maken. Binnen het bedrijf wordt er veel waarde gehecht aan kwaliteit. Het is dan ook niet voor niets dat de machines wereldwijd worden geëxporteerd. Deze functie is ontstaan vanwege toenemende drukte. Je komt te werken in een jong, snelgroeiend en dynamisch bedrijf voor landbouwmachines.

Wat wij bieden

Wij bieden jou een fulltime functie waarbij een contract bij onze opdrachtgever tot de mogelijkheden behoort. Je werkt in dagdiensten, de werktijden zijn van 07:00-16:00. Je salaris is conform cao metaal & techniek en ligt indien je 21 jaar of ouder bent tussen de € 11,- en € 13,- bruto per uur. Begin jij liever vandaag dan morgen? Reageer dan voor 16 augustus. Mocht je nog vragen hebben of wil je meer informatie over de vacature 'assemblagemedewerker landbouwmachines'? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Joure. We zijn te bereiken op het telefoonnummer 0513 22 70 00.

Deel deze vacature via