Vacature: Winkelmedewerker

  • Salaris Tussen € 10,- en € 11,-
  • Aantal uren per week 32 uur
  • Standplaats Leeuwarden
  • Opleidingsniveau HavoMbo

Over de functie

Loop je altijd langs de winkels en denk je goh wat zou het leuk zijn om in een winkel te werken? Dan is dit je kans! Voor een opdrachtgever in Leeuwarden zijn we op zoek naar een winkelmedewerker die op termijn de opleiding tot opticien wil gaan volgen. We vertellen je graag meer over deze super leuke functie!

Als winkelmedewerker bestaan jou taken voornamelijk uit het verwelkomen en helpen van klanten. Je geeft advies aan de klanten, houdt de winkel netjes, maakt bestellingen klaar, ondersteunen met oogmetingen en daarnaast ben je ook verantwoordelijk voor de kassawerkzaamheden. Je start dus als winkelmedewerker maar er zijn volop mogelijkheden om door te groeien en als opticien aan de slag te gaan.  Met een service gerichte instelling en goede sociale vaardigheden kom je een heel eind. Al werkende leer je steeds meer! en het team staat klaar om je de kneepjes van het vak te leren. Wanneer je zo ver bent, is het mogelijk om te starten met de opleiding tot opticien. Kortom een super veelzijdige functie met volop doorgroeimogelijkheden.

Functie-eisen

  • mbo 3 werk- en denkniveau 
  • beschikbaar in het weekend + koopavonden
  • representatief

Over het bedrijf

Het gaat om een opticien in Leeuwarden met meerdere vestigingen in Friesland. Er werken ongeveer 15 medewerkers in totaal maar op de vestiging waar je komt te werken zijn er circa 5 collega's. Het bedrijf waar je gaat werken, is een fijne werkplek met een informele, gezellige sfeer. De collega's zijn hecht en ze zullen je met open armen ontvangen. Een leergierige medewerker krijgt alle ruimte om meer over het vak te leren en zich verder te ontwikkelen. Volop kansen dus!

Wat wij bieden

Er is werk voor circa 25 uur per week. Indien het dienstverband van beide kanten goed bevalt, kan je voor onbepaalde tijd aan de slag. De precieze werkdagen en werktijden zijn in overleg, maar hangen samen met de openingstijden van de winkel. Dit houdt ook in dat je bereid bent om tijdens de koopavond op donderdagavond en op zaterdagen te werken. 

Het is geen vereiste om een opleiding tot opticien afgerond te hebben, maar zou wel heel mooi zijn. Dus ook als je deze opleiding wel gedaan hebt, nodigen wij jou uit om te solliciteren. Het loon is conform cao en komt op €10,- à €11,- bruto per uur.

Ben jij enthousiast geworden en wil je graag aan het werk als winkelmedewerker in Leeuwarden? Solliciteer dan voor 16 augustus. Heb je nog vragen over de vacature 'Winkelmedewerker'? Neem dan contact op met ons uitzendbureau in Joure, telefonisch te bereiken op 0513 22 70 0

Deel deze vacature via