Vacature: Schoonmaker avonduren omgeving Groningen

  • Salaris Tussen € 11,- en € 13,-
  • Aantal uren per week 15 uur
  • Standplaats Bedum
  • Opleidingsniveau Vmbo

Over de functie

Zorg jij ervoor dat alles weer blinkend schoon wordt? Ga dan in de avonduren aan het werk als schoonmaker in de omgeving van Groningen. 

Ter versterking van het team zijn wij op zoek naar een schoonmaker in de omgeving van Groningen. In de omgeving van Groningen zal jij je bezig gaan houden met het schoonmaken van kantoorpanden. Jij zorgt ervoor dat het pand na het schoonmaken weer spik en span is. Wie ben jij? Je bent een netjes en zorgvuldig persoon, woonachtig in de omgeving van Groningen en minimaal 2 avonden per week beschikbaar. Het werken bij dit schoonmaakbedrijf is erg flexibel, de avonden die jij werkt zijn in overleg! Mocht je meer dan twee avonden per week kunnen werken is dit nog mooier, de mogelijkheid bestaat dan om meer uren te werken. Binnen het team heerst een informele, gezellige werksfeer. Samen zorgen jullie ervoor dat alle panden stralend schoon zijn als jullie weer verder gaan. 

Functie-eisen

  • B rijbewijs en eigen vervoer (of woonachtig in Groningen)
  • Zelfstandig
  • Flexibel ingesteld
  • Bij voorkeur ervaring in de schoonmaak

Over het bedrijf

De organisatie waar jij aan het werk zult gaan is een professioneel schoonmaakbedrijf uit de omgeving van Bedum. Het bedrijf is een begrip in Bedum en in Noord-Nederland, ze zijn gespecialiseerd in glazen wassen en het schoonmaken van kantoren. Kwaliteit is de standaard van onze opdrachtgever. In alle aspecten van het schoonmaken stellen ze kwaliteit en een hygiënische werkomgeving voorop voor een optimale werkervaring. Het streven naar kwaliteit is voor hen een gewoonte geworden en ze zorgen ervoor dat het kantoor optimaal wordt schoongemaakt tegen de hoogste kwaliteit. 

Wat wij bieden

De vacature voor schoonmaker avonduren in omgeving Groningen betreft een parttime functie. Wanneer de werkzaamheden van beide kanten positief bevallen is er direct mogelijkheid voor tot een baan voor bepaalde of onbepaalde tijd. Jouw salaris ligt tussen de €11,00 en €13,00 bruto per uur. Je uiteindelijke salaris is afhankelijk van de kennis en ervaring die je meebrengt. 

Wil jij aan het werk als schoonmaker omgeving Groningen? Reageer dan direct op deze vacature! Je kunt solliciteren tot 15 augustus. Eerst meer informatie of heb je nog vragen? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Bedum. Je kunt ons bereiken op het telefoonnummer 050 319 96 30. 

Deel deze vacature via