Vacature: Schoonmaakmedewerker Scheepswerven (26 uur)

  • Salaris Tussen € 10,- en € 12,-
  • Aantal uren per week 28 uur
  • Standplaats Groningen
  • Opleidingsniveau Ongeschoold

Over de functie

In deze functie ga je aan de slag als schoonmaakmedewerker voor twee scheepswerven in Waterhuizen en Westerbroek. Iedere dag ga je één van de twee scheepswerven bij langs om de kantine, toiletten en kantoren weer spic en span te maken! Ben jij de schoonmaakmedewerker die wij zoeken?

Als schoonmaakmedewerker werk je van maandag tot en met vrijdag. Iedere werkdag ga je aan de slag op één van de twee scheepswerven. Een werkdag begint om 08:00 uur. Nadat je er voor gezorgd hebt dat je alle schoonmaak spullen bij elkaar hebt gepakt ga je aan de slag. Jij zorgt ervoor dat de kantoren en vergaderzalen weer netjes zijn, maar ook het schoonmaken van de toiletten en keukens horen bij je takenpakket . Nadat de locatie weer brandschoon is zit je werkdag erop. Meestal is dit halve wege de middag. Op de scheepswerf werken allemaal verschillende type mensen. Belangrijk is dus dat je je goed kan aanpassen. 

Functie-eisen

  • Nauwkeurig kunnen werken
  • Ook op minder nette locaties werken is voor jou geen probleem
  • Bij voorkeur in bezit van een auto of brommer

Over het bedrijf

Je gaat werken voor schoonmaakbedrijf dat actief is in Noord-Nederland. Als medewerker voor dit schoonmaakbedrijf ben je het visitekaartje bij de klanten. Kwaliteit en zorgvuldigheid is iets wat ze erg belangrijk vinden. De klussen die het bedrijf aanneemt zijn klussen zoals het schoonmaken van trappenhuizen, kantoren en glasbewassing. 

Wat wij bieden

Wij bieden een afwisselende baan als schoonmaakmedewerker voor 26 uur per week. Het werk is voor een langere tijd met een uurloon tussen de € 11,- en € 12,-  bruto per uur. Heb jij interesse in de vacature als 'schoonmaakmedewerker scheepswerven'? Solliciteer dan snel of neem contact op met ons uitzendbureau in Groningen op 050 549 28 40. 

Deel deze vacature via