Vacature: Allround medewerker akkerbouw

  • Salaris Tussen € 12,- en € 15,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Scheemda
  • Opleidingsniveau VmboMbo

Over de functie

Ben jij op zoek naar een baan als allround agrarisch medewerker in de akkerbouw en in het loonwerk? Dan is dit de vacature die bij jou past! Als allround medewerker is niets jou te gek en stap je zo op grote trekkers en werk je met grote machines. Ook vind je het niet vervelend om van de trekker af te stappen om andere klussen op het bedrijf op te pakken. Op het bedrijf krijg je de mogelijkheid om bij te leren en je kennis te verbreden.

Functie-eisen

  • je hebt een afgeronde mbo- opleiding richting akkerbouw en/of loonwerk.
  • je hebt ervaring op de trekker en met de verreiker of bereid om te leren om met een verreiker omgaan.

Over het bedrijf

De opdrachtgever is gevestigd in de regio Scheemda en het is een modern gemengd bedrijf. Samen met de opdrachtgever en meerdere collega’s run je het bedrijf en zorg je voor de dagelijkse gang van zaken op het bedrijf.

Wat wij bieden

Wij bieden jou een fulltime functie voor langere tijd bij wederzijds goed bevallen. Afhankelijk van je opleidingsachtergrond en ervaring wordt er een passend salaris vastgesteld.

Ben jij enthousiast geworden en wil jij direct aan de slag? Stuur dan je cv op! reageren kan tot 26 augustus. Mocht je vragen hebben of meer informatie willen neem dan contact op met ons uitzendbureau in Scheemda op het telefoonnummer 0597 59 11 15.

Deel deze vacature via