Vacature: Timmerman 2 omgeving Bedum

  • Salaris Tussen € 14,- en € 20,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Bedum
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Ben jij een timmerman met oog voor details en is voorbereidend werk voor jou geen probleem? Kijk dan verder naar deze vacature!

Voor meerdere opdrachtgevers zijn wij op zoek naar een timmerman 2. Als timmerman 2 ga je aan het werk in de regio Bedum. Je houdt je vooral bezig met timmerwerk. Daarnaast is voorbereidend werk voor jou ook geen probleem. Opmeten, inspecteren en het bestuderen van tekeningen behoren tot jouw dagelijkse werkzaamheden. Jouw werkzaamheden vinden plaats in uiteenlopende projecten, van onderhoudswerk, tot verbouwingen en nieuwbouw.

Functie-eisen

  • Ervaring als timmerman
  • Afgeronde mbo-opleiding niveau 2 richting timmerman
  • B rijbewijs en eigen vervoer

Over het bedrijf

Onze opdrachtgevers zijn gevestigd in de regio Bedum. Het werk vindt plaats in kleine teams waarin korte lijntjes zijn. Er kan indien nodig dus snel geschakeld worden. Samen met een timmerman 1 ga jij aan het werk in de omgeving van Bedum. Binnen het werk staat een nuchtere mentaliteit centraal. 

Wat wij bieden

Als timmerman ga je fulltime aan de slag. Wanneer de werkzaamheden van beide kanten goed bevallen kun je voor langere tijd aan het werk. Je ontvangt een salaris tussen de € 14,- en € 20,- per uur. Het uiteindelijke salaris is afhankelijk van de kennis en ervaring die je meebrengt. 

Wil jij aan de slag als timmerman 2 in de omgeving van Bedum? Solliciteer dan direct, maar uiterlijk 22 augustus. Heb je nog vragen of wil je eerst meer informatie over deze vacature voor timmerman 2? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Bedum. Je kunt ons bereiken op telefoonnummer 050 319 96 30.

Deel deze vacature via