Vacature: Minikraanmachinist omgeving Bedum

  • Salaris Tussen € 12,- en € 17,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Bedum
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Heb jij ervaring als minikraanmachinist en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging met veel afwisseling? Wil jij graag aan de slag? Reageer dan direct op deze vacature!

Heb jij ervaring op de minikraan? Dan is deze vacature wat voor jou! Als minikraanmachinist omgeving Bedum zorg jij samen met de grondwerker voor het aanleggen van kabels, buizen, putten en riolering. Samen verrichten jullie diverse werkzaamheden en zorgen jullie dat alle projecten zorgvuldig uitgevoerd worden. Je hebt enige ervaring als kraanmachinist op een minikraan en hebt vaker samengewerkt met een grondwerker. Jij bent nauwkeurig en denkt actief mee in de aanpak van projecten. Als je soms zelf de handen even uit de mouwen moet steken is dit geen probleem voor jou. Jij zorgt ervoor dat je kwaliteit aflevert!

Functie-eisen

  • Geldig vca-certificaat
  • Rijbewijs B(E) en eigen vervoer (bij voorkeur)
  • Aantoonbare werkervaring als minikraanmachinist

Over het bedrijf

Onze opdrachtgevers hebben projecten in de omgeving van Bedum. Je kunt werken aan langdurige projecten of juist werken op verschillende kleinere projecten. Afwisseling genoeg!

Wat wij bieden

Jouw salaris ligt, conform cao, tussen de € 12,- en € 17,- per uur en is afhankelijk van de kennis en ervaring die je meebrengt. Je ontvangt reiskostenvergoeding als je met eigen vervoer naar de werklocatie komt. De werkzaamheden zijn voor een langere periode. 

Zie jij jezelf al zitten op de minikraan? Mooi! Reageer dan direct op de vacature voor minikraanmachinist in de omgeving van Bedum. Je kunt solliciteren tot en met 23 augustus. Heb je nog vragen? Of wil je eerst meer informatie over deze vacature? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Bedum. Je kunt ons bereiken op het telefoonnummer 050 319 96 30.

Deel deze vacature via