Vacature: Medewerker groenvoorziening omgeving Bedum

  • Salaris Tussen € 10,- en € 14,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Bedum
  • Opleidingsniveau VmboMbo

Over de functie

Zie jij het wel zitten om in het groen te werken? Of werk jij momenteel al in de groenvoorziening? Wij zijn op zoek naar groenvoorzieners in de omgeving van Bedum!

Werken in het groen is heel afwisselend. Je kunt worden ingezet als groenvoorziener in de wijken, hier zorg jij ervoor dat alle wijken en plantsoenen er weer keurig bijliggen. Met schoffelen en snoeien zorg jij ervoor dat alles weer netjes is. Ook als maaibootmachinist, chauffeur veegmachine of als machinist onkruidbranden kun jij aan de slag als medewerker groenvoorziening in de omgeving van Bedum. 

Ook als je nog geen of weinig ervaring hebt in de groenvoorziening komen we graag met jou in contact om te kijken naar de mogelijkheden. Als je maar motivatie hebt om in het groen aan het werk te gaan!

Functie-eisen

  • Vca-certificaat of bereid om deze te halen
  • Affiniteit met groen en groenvoorziening

Over het bedrijf

Wij hebben vacatures openstaan bij verschillende groenvoorzieningsbedrijven in de omgeving van Bedum. Samen met jou kijken we naar de beste match voor jou en zorgen we dat je snel aan het werk kunt in de groenvoorziening. 

Wat wij bieden

Over het algemeen bieden onze opdrachtgevers fulltime functies aan. Het salaris dat je ontvangt is afhankelijk van jouw ervaring, leeftijd en de werkzaamheden die je doet. Dit salaris ligt waarschijnlijk tussen de €10,00 en €14,00 bruto per uur. 

Lijkt het werk in de buitenlucht jou wel wat? Reageer dan op deze vacature. Je kunt solliciteren tot 19 augustus. Heb je nog vragen of wil je eerst meer informatie over deze vacature? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Bedum. Je kunt ons bereiken op het telefoonnummer 050 319 96 30.

Deel deze vacature via