Vacature: Chauffeur Portaalwagen

  • Salaris Tussen € 13,- en € 15,-
  • Aantal uren per week 45 uur
  • Standplaats Kiel-Windeweer
  • Opleidingsniveau VmboMbo

Over de functie

Als portaalauto chauffeur draag je bij aan een mooi bedrijfsresultaat. Je bent het visite kaartje van het bedrijf en zorgt voor een tevreden klant.

Dagelijks rijd jij in deze afwisselende functie met een containerauto met portaalsysteem. Je rijd eventueel met aanhanger en bent verantwoordelijk voor het transport van diverse containers en zorg je voor de juiste afvalstromen.
Middels het portaalsysteem bevestig je de containers op de vrachtwagen of zet je ze op de juiste plaats neer voor de klant. 

Functie-eisen

  • Je hebt bij voorkeur ervaring met een portaalwagen
  • Je hebt bij voorkeur jou E achter C rijbewijs

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever heeft voor de gehele afvalcyclus auto's , voor afvoer van afvalstoffen maar ook voor het leveren van ( gerecyclede) producten. Tevens beschikken zij over autokranen en diverse soorten kippers en containerauto's. Zij zijn actief in het transport voor de grond-weg en waterbouw , zoals zand, grind en asfalttransport. Zij leveren zelf vulzand, drainagezand , teeltaarde, compost, asfaltgranulaat enz.

Wat wij bieden

Wij bieden jou een fulltime functie voor langere tijd aan waarbij bij wederzijds goed bevallen een vast dienstverband in het vooruitzicht ligt. Je wordt verloond conform cao beroepsgoederenvervoer waarbij je salaris rond de € 2400,- bruto per maand ligt.

Wil jij binnenkort starten als chauffeur portaalwagen? Solliciteer dan uiterlijk voor 20 augustus. Voor vragen of meer informatie over de vacature kun je terecht bij ons uitzendbureau in Scheemda, via het telefoonnummer 0597 59 11 15.

Deel deze vacature via