Vacature: Commercieel medewerker binnendienst Abiant Groningen

 • Salaris € 2445 - € 3120
 • Aantal uren per week 24 uur
 • Standplaats Groningen
 • Opleidingsniveau HboMbo

Over de functie

Ben jij commercieel, daadkrachtig en zit het plannen en organiseren in jouw bloed? Wil jij werken in de afwisselende uitzendbranche waarbij je vele mooie opdrachtgevers mag bedienen in de sectoren productie, industrie, transport, bouw, groen en gww? Bruis jij van energie en kun je dit overbrengen op zowel opdrachtgevers als uitzendmedewerkers? Dan is dit de uitgelezen kans voor jou om te solliciteren naar de functie van commercieel medewerker binnendienst bij onze gezellige vestiging in Groningen.

Wat ga je doen?
Je komt te werken in een team van 6 collega’s, die allemaal te omschrijven zijn als hardwerkende, nuchtere, probleemoplossende teamplayers. In de functie van commercieel medewerker binnendienst ondersteun je de accountmanager met zijn salestrajecten. Je kan hier denken aan het opstellen van offertes en aanleveren van rapportages. Sales is pas succesvol wanneer de vacature bij onze opdrachtgever is ingevuld. Jij gaat op zoek naar de best passende medewerker. Hiervoor maak je gebruik van social media, marketingactiviteiten en andere creatieve wervingskanalen. Je weet de wensen van de klant te vertalen naar een pakkende en wervende vacaturetekst. Je voert intakegesprekken met potentiële medewerkers en biedt ze vervolgens aan bij opdrachtgevers en prospects om te komen tot een succesvolle match. Dit doe je in nauwe samenwerking met de personeelsplanners, zodat jullie gezamenlijk alle vacatures weten in te vullen. Een juiste administratieve afwikkeling hoort hier natuurlijk bij. Bij dit alles zorg je ervoor dat alle partijen tevreden zijn over de dienstverlening en streef je naar een sterke relatie. Tot slot draai je mee in het rooster van bereikbaarheidsdiensten.

Functie-eisen

Met jouw oplossingsgerichte en overtuigende persoonlijkheid weet jij de wens van opdrachtgever en mogelijkheden van de uitzendmedewerker bij elkaar te brengen. Je bent energiek, betrouwbaar en neemt graag initiatief. Competenties zoals sociaal, daadkracht en plannen passen bij jou. Verder beschik je over:

 • mbo+/hbo werk- en denkniveau
 • het vermogen om snel te schakelen, prioriteiten te stellen en overzicht te houden
 • bij voorkeur kennis van de sectoren waarin Abiant actief is
 • een ‘vlotte pen’ om pakkende vacatureteksten te schrijven
 • kennis van social media en diverse applicaties
 • bij voorkeur ervaring in de uitzendbranche

Over het bedrijf

Het afgelopen decennium is Abiant uitgegroeid tot de grootste regionale uitzender van het Noorden. Wij zijn de trotse werkgever van ruim 2.000 gedreven medewerkers, beter bekend als Abianters. Betrokken medewerkers die graag voor ons en onze veelzijdige opdrachtgevers werken. Trouwe opdrachtgevers die wij bedienen vanuit 11 vestigingen in Groningen, Friesland en Drenthe en de ondersteunende diensten Abiant Jobcoaching, Abiant EU Service en Abiant Werving en Selectie.

Abiant is een betrokken, informele en laagdrempelige uitzendorganisatie, geen generalist maar uitzend-specialist in acht sectoren. Daarbij opereren wij in een snel veranderende arbeids- en bedrijvenmarkt met regelmatig wijzigende wetgeving. Door ons boerenhart en coöperatieve achtergrond denken wij niet als eenlingen maar als collectief. Wij zijn er voor al onze medewerkers, opdrachtgevers en voor elkaar. Wij werken mens gedreven, staan voor de belangen van onze medewerkers en gaan voor de wensen van onze opdrachtgevers. Kijk op www.abiant.nl voor nog meer informatie.

Wat wij bieden

Werken bij Abiant staat voor samenwerken. Wij zijn trots op onze coöperatieve genen. Dat voel je bij Abiant aan alles. Je zult je snel op je plek voelen en veel nieuwe kennis opdoen. In jouw team heerst er een gemoedelijke, collegiale, maar ook gedreven sfeer. Naast deze goede sfeer biedt Abiant jou verder:

 • een functie voor drie dagen per week in een dynamische en regionaal betrokken organisatie
 • afhankelijk van ervaring een salaris tussen min. € 2.445,- en max. € 3.120,- op fulltime basis (cao Bedrijfsverzorgingsdiensten)
 • 26 vakantiedagen en 13 ATV-dagen (in vrije tijd) per jaar op fulltime basis
 • winstuitkering, uitgebreide opleidingsmogelijkheden, smartphone en goede pensioenvoorzieningen

Enthousiast?
Ben jij de commercieel medewerker binnendienst waar wij naar op zoek zijn? Solliciteer dan voor 13 augustus 2021. Heb je nog vragen over de vacature ‘Commercieel medewerker binnendienst’? Neem dan gerust contact op met Margriet Veldman, HR adviseur. Zij vertelt je graag meer over de functie, je kunt haar bereiken op het telefoonnummer 06 15 96 00 04.

Deel deze vacature via