Vacature: Productiemedewerker

  • Salaris Tussen € 10,- en € 11,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Heerenveen
  • Opleidingsniveau OngeschooldMbo

Over de functie

Ga jij het liefst in de slag in de productie? Dan hebben wij de perfecte plek in een enthousiast en gezellig team! Voor een opdrachtgever in Heerenveen zoeken we een productiemedewerker die op korte termijn al kan starten. Iets voor jou? Dan introduceren we jou graag aan onze opdrachtgever.

Als productiemedewerker ga je aan de gang met verschillende werkzaamheden. Hierbij kun je denken aan stickers plakken, inpakken, stellingen in elkaar zetten, dopjes vast draaien en het voorwerk wat er bij komt kijken! Het werk is niet moeilijk, je gaat het zeker snel onder de knie hebben. Omdat je wel de hele dag staat is het best een fysieke baan. Het leuke van dit werk is dat je het samen met ongeveer 15 collega's doet. Je kunt je wel voorstellen dat het een gezellig boel is! Wil jij samen met je favoriete (ex) collega aan de slag? Dan is dat ook zeker een mogelijkheid. Je werkt van maandag tot en met vrijdag van 08:00-17:00. Mocht je nou 3 of 4 dagen in de week beschikbaar zijn horen we het ook graag. We plannen graag om je beschikbaarheid / vakantieplannen heen.

Functie-eisen

  • enthousiast
  • leergierig
  • beschikbaar van 08:00-17:00

Over het bedrijf

Bij onze opdrachtgever werken dus ongeveer 15 medewerkers. Bij drukte springen er extra medewerkers bij, wat de laatste tijd dus veel aal het geval is. Er is meestal werk voor een aantal weken maar mocht het goed bevallen is het mogelijk dat het langer dor loopt. Onze opdrachtgever werkt voor verschillende branches daarom zijn de producten ook iedere keer weer net iets anders. De klant is koning en de producten worden zo perfect mogelijk geleverd. En het leuke is als je straks rondloopt in bijvoorbeeld een winkel zie je overal producten waar je zelf aan hebt mee gewerkt. Eer van je werk dus!

Wat wij bieden

Wie bieden een parttime of fulltime functie van maandag tot en met vrijdag. Het salaris is conform cao en afhankelijk van jouw leeftijd. Een richtlijn is € 10,- tot € 11,- bruto per uur.

Ben jij die enthousiaste productiemedewerker die wij zoeken? Solliciteer dan voor 20 augustus. Heb je nog vragen over de vacature 'Productiemedewerker '? Neem dan contact op met ons uitzendbureau in Joure, telefonisch te bereiken op 0513 22 70 00.

Deel deze vacature via