Vacature: Grondwerker

  • Salaris Tussen € 12,- en € 14,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Groningen
  • Opleidingsniveau VmboMbo

Over de functie

Werk jij graag samen en zit jij nooit stil? Dan is deze vacature als grondwerker in omgeving Groningen helemaal iets voor jou! 

Samen met je collega grondwerkers en kraanmachinisten ga jij te werk op verschillende projecten in de buurt van Groningen. Je legt en verwijdert leidingen, kabels, riolering en glasvezelnetwerken. Verder herstel je bestratingen en help je de kraanmachinist of voer je zelf kraanwerkzaamheden uit. Jij wilt graag snel en goed resultaat zien in het werk. En dat is waarom deze vacature als grondwerker helemaal geschikt is voor jou.

Functie-eisen

  • VCA-certificaat (of bereid te halen)
  • Fulltime beschikbaar
  • Gemotiveerd en fysiek sterk

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is een gerenommeerd bedrijf met meer dan 60 jaar ervaring. Zij houden zich bezig met het ontwerp, de aanleg en het onderhoud van infrastructurele projecten. Daarnaast adviseren zij opdrachtgevers om het beste resultaat te behalen. Zij werken oplossingsgericht, waarbij zij anticiperen op vragen van de relaties. Aan innovatie hechten zij veel waarde. Zij volgen de veranderingen in de sector en blijven onze producten en diensten ontwikkelen om een hoge kwaliteit te garanderen. Dit doen zij voor de publieke en private sector.

Wat wij bieden

We bieden jou een fulltime baan als grondwerker in een gezellig team, waar een goede sfeer belangrijk is. Je krijgt de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen tot een ervaren grondwerker. Het salaris bedraagt tussen de  € 12 - € 14,-. 

Ben jij de grondwerker die wij zoeken en wil jij via Abiant aan de slag bij deze leuke opdrachtgever? Solliciteer dan voor 3 maart 2021. Heb je nog vragen over de vacature 'Grondwerker'? Neem dan contact op met ons uitzendbureau in Groningen, telefonisch te bereiken op 050 549 28 40.

Deel deze vacature via