Vacature: Grondwerker GWW

  • Salaris Tussen € 11,- en € 14,-
  • Aantal uren per week 42 uur
  • Standplaats Scheemda
  • Opleidingsniveau VmboMbo

Over de functie

Ben jij op zoek naar een baan als grondwerker GWW waar je lekker in de buitenlucht aan het werk bent?  Lees van snel verder, want dan is deze vacature mogelijk iets voor jou!

Als grondwerker GWW verricht jij handmatige graaf- en grondwerkzaamheden en ondersteun jij bij de graafmachine. Je graaft handmatig omdat de betreffende plek voor een machine onbereikbaar is of omdat bepaalde werkzaamheden hierom vragen. Zo ondersteun je bij het sleuven graven, vlakken van sleuven, het leggen van kabels en leidingen en het repareren van bestratingen maar assisteer je ook bij de kraanwerkzaamheden. Kortom een vacature waarbij je nooit stil zit en veel samenwerkt met collega’s.

Functie-eisen

  • VCA-certificaat
  • bij voorkeur in het bezit van een VIAG-certificaat
  • Certificaat "Veilig werken langs de weg" is wenselijk

Over het bedrijf

Voor diverse opdrachtgevers van Abiant zijn wij regelmatig op zoek naar echte aanpakkers ter aanvulling van het bestaande team. Abiant is een van de grootste uitzendorganisaties van Noord-Nederland. Dagelijks zijn ruim 2.000 uitzendmedewerkers namens ons aan de slag. We zijn actief in sectoren die we van haver tot gort kennen, zodat we weten welke mensen er nodig zijn: echte aanpakkers met kennis van zaken. Dat zijn de mensen die bij Abiant werken; Abianters waar we trots op zijn.

Wat wij bieden

Wij bieden werk voor een langere tijd met veel afwisseling op verschillende locaties in Noord-Nederland. Afhankelijk van je ervaring, verdien je een uurloon tussen € 11,- en € 14,- bruto per uur.

Ben jij grondwerker en wil jij via Abiant aan de slag bij één van onze opdrachtgever? Solliciteer dan direct. Heb je nog vragen over de vacature of ben je op zoek naar ander werk neem dan contact met ons uitzendbureau op via 0597 59 11 15.

Deel deze vacature via