Vacature: Groenvoorziener

  • Salaris Tussen € 10,- en € 13,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Heerenveen
  • Opleidingsniveau MavoMbo

Over de functie

Kun jij er altijd van genieten om lekker buiten aan de slag te gaan? Heb je daarnaast groene vingers en wil je graag meer leren over het groen? Dan ga jij ontzettend veel leren van dit top team van hoveniers en groenvoorzieners in Heerenveen. Ze nemen je graag aan de hand om je verder op te leiden in de functie van groenvoorziener! 

Als groenvoorziener kun je op verschillende werkzaamheden worden ingezet. Het werken in het groen is namelijk super afwisselend. Je bent voornamelijk ondersteunend aan je ervaren collega. Mar hoe langer je mee draait hoe meer je natuurlijk ook zelfstandig aan de slag kunt. Als groenvoorziener kun je bijvoorbeeld ingezet worden voor het onderhoud van het groen in woonwijken, tuinen onderhouden bij particulieren maar ook dikwijls bij bedrijven!  Door jouw schoffel,- en snoei en maaiwerk ligt alles er weer keurig bij. Wanneer je geen ervaring hebt zal je in het begin voornamelijk aan de slag gaan in het onderhoud, maar bij gebleken geschiktheid kun je volop doorgroeien binnen het bedrijf! Omdat het lekker druk is bij onze opdrachtgever, is het ook mogelijk om samen aan de slag te gaan. Dus wil jij samen met een een kennis aan het werk? We horen het graag!

Functie-eisen

  • fulltime beschikbaar
  • aanpakkersmentaliteit
  • B rijbewijs (bij voorkeur)

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is een ervaren speler in de markt. Er werken momenteel bijna 25 medewerkers bij het Hoveniersbedrijf die elke dag met veel plezier aan de slag gaan. Ze vinden het belangrijk om nieuwe medewerkers op te leiden en hun kennis en ervaring te delen met iedereen die het graag wil leren. Echte vakkrachten die van aanpakken weten! Maak jij het team compleet? Ook is er altijd volop ruimte voor BBL leerlingen.

Wat wij bieden

Wij bieden jou een leuke werkplek in de buitenlucht als groenvoorziener. Je gaat fulltime aan de slag en je werktijden liggen tussen 07:00 uur - 16:00 uur. Het salaris dat je ontvangt is afhankelijk van je werkzaamheden, ervaring en leeftijd. Naar verwachting ligt dit tussen de € 10,- en € 13,- per uur.

Ben je naar aanleiding van deze vacature nieuwgierig geworden? Dan ontvangen wij graag jouw sollicitatie voor 22 augustus. Mocht je nog vragen hebben of wil je meer informatie over de vacature 'Vakantiekracht groenvoorziener' Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Joure. We zijn te bereiken op het telefoonnummer 0513 22 70 00. 

Deel deze vacature via