Vacature: Industrieel reiniger

  • Salaris Tussen € 11,- en € 14,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Hallum
  • Opleidingsniveau Vmbo

Over de functie

Ben jij een gemotiveerde en hardwerkende industrieel reiniger en zoek je een baan voor een langere periode in de levensmiddelenindustrie? Zorg jij er graag voor dat de fabriek er weer spik en span uit ziet zodat de kwaliteit van de hygiëne uitstekend is. Dan is dit de baan voor jou! 

In de levensmiddelenproductie is het waarborgen van de hygiëne erg belangrijk. Als industrieel reiniger voer jij reinigingswerkzaamheden uit bij fabrieksinstallaties en opslagruimtes. Je werkt hierbij met de hogedrukspuit en daarnaast behoort handmatige reiniging ook tot een van je taken zoals vegen, schrobben en zuigen. In de levensmiddelen industrie worden er strenge eisen gesteld aan de hygiëne het is dan ook van belang dat jij kwaliteitsgericht bent. 

Je bent in staat om zwaar werk te verrichten en kijkt niet weg voordat alles weer netjes is. Je komt te werken in 3 ploegen waarbij er van je wordt verwacht dat je één keer per maand een nachtdienst draait. De diensten variëren van 05:00 uur tot 13:00 uur, 13:00 uur tot 21:00 uur en 21:00 uur tot 05:00 uur. Je bent 10 minuten voor de dienst aanwezig, zodat je vlekkeloos de ploeg kan aflossen die net klaar is.

Functie-eisen

  • VCA-certificaat is verplicht
  • fysiek sterk
  • zorgvuldig 
  • werken in ploegendienst (inclusief nachtdienst)
  • gemotiveerd

Over het bedrijf

Je gaat aan de slag bij een opdrachtgever in Hallum. De opdrachtgever produceert al meer dan 150 jaar met trots allerlei producten in de levensmiddelenindustrie. Ze zijn uitgegroeid tot een hypermodern bedrijf waarbij de producten met uiterste zorg worden ontwikkeld. De kwaliteit die ze waarborgen staat dan ook hoog bij hun in het vaandel. Jij komt te werken in een leuk team waarbij jij als industrieel reiniger ook zorg draagt aan dit proces. 

Wat wij bieden

We bieden jou een functie van industrieel reiniger waarin je fulltime aan het werk kunt. Jouw salaris is conform het cao Schoonmaak- en Glazenwassersbedrijf en ligt hierbij tussen € 11,- en € 14,- bruto per uur afhankelijk van leeftijd en werkervaring. 

Ben jij de industrieel reiniger waar wij naar op zoek zijn? Solliciteer dan voor 20 augustus aanstaande. Mocht je nog vragen hebben of wil je meer informatie? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Veenwouden via het telefoonnummer 0511 72 60 00.

Deel deze vacature via