Vacature: Gastheer/Gastvrouw

  • Salaris Tussen € 10,- en € 13,-
  • Aantal uren per week 35 uur
  • Standplaats Langweer
  • Opleidingsniveau HavoMbo

Over de functie

Elke dag weer maak jij er weer een sport van om de gasten te laten genieten van een culinaire beleving. Sta jij te popelen om te beginnen? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor een sfeervol restaurant in Langweer zijn wij op zoek naar een gedreven gastheer/gastvrouw.  

Als gastheer/gastvrouw zorg jij er voor dat de gasten een avond krijgen om niet te vergeten. Jij helpt en ondersteund de gasten met het maken van een keuze. Daarnaast serveer je de gerechten en de drankjes en zorg je ook voor de afhandeling van het betalingsproces. De gasten zien duidelijk dat je plezier hebt in je werk want ook vandaag sta je weer te stralen! Want jij de gasten weer van een onvergetelijke avond voorzien! Zeker weten dat ze de volgende keer weer terug komen in het restaurant.

Jouw werktijden liggen meestal tussen 16:00 uur - 23:00 uur. Maar bij drukte kan het voorkomen dat je een keer wat eerder kan beginnen. Ze zijn op aanvraag open voor de lunch. Het zou fijn zijn als je ook af en toe in de middag beschikbaar bent. In overleg met jou wordt het rooster bepaald en er wordt ook rekening gehouden met jou wensen. Het is hierin wel belangrijk dat je ook in het weekend beschikbaar bent en af en toe extra bij kunt springen bij drukte. Onze opdrachtgever leert je graag de kneepjes van het vak, ervaring is geen vereiste. Heb je al wel ervaring opgedaan dan is dat zeker mooi meegenomen.

Functie-eisen

  • 16 jaar of ouder
  • woonachtig in de omgeving van Langweer/Joure
  • Beschikbaar in de avonden + weekenden

Over het bedrijf

Met 50 jaar ervaring is het restaurant een begrip in de regio. Sinds vorig jaar heeft het restaurant nieuwe eigenaren, vol passie en plezier zorgen zij samen met het team voor verfijnde smaakcreaties. Ze werken volop mee en je zult onderdeel worden van een hecht team. Momenteel werken er ongeveer 8 medewerkers bij het restaurant. Ze werken hier allemaal met veel plezier en je zult hier zeker op je plek zitten!

Wat wij bieden

Wij bieden een jouw parttime baan voor gemiddeld 20 - 35 uur per week bij een sfeervol restaurant in Langweer. In eerste instantie gaat het om tijdelijk werk voor het huidige seizoen. Echter bij goed bevallen is het zeker mogelijk om je voor langere periode aan restaurant 't Jagertje te verbinden. Ook als je een aantal dagen in de week beschikbaar bent willen we je van harte uitnodigen om te solliciteren voor deze functie. Het salaris is conform de cao Horeca. De salarisschaal is afhankelijk van jouw leeftijd. Een richtlijn is € 10,- tot € 13,- bruto per uur.

Ben jij die enthousiaste gastheer /gastvrouw die wij zoeken en wil je graag aan het werk bij een super leuk restaurant? Solliciteer dan voor 26 augustus. Heb je nog vragen over de vacature 'Gastheer / Gastvrouw'? Neem dan contact op met ons uitzendbureau in Joure, telefonisch te bereiken op 0513 22 70 00

Deel deze vacature via