Vacature: Bijrijder

  • Salaris Tussen € 11,- en € 13,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Joure
  • Opleidingsniveau OngeschooldVmboMboHavo

Over de functie

Ben jij graag onderweg en vind je het geen probleem om elders in het land te overnachten? Dan is deze vacature voor bijrijder in Joure net wat voor jou! In deze functie draag je ook nog eens bij aan een beter milieu, je haalt containers op in het hele land. Mooi meegenomen toch? Lees snel verder wat er in deze functie precies van je verwacht wordt en wie weet tour jij binnenkort het hele land door.

Als bijrijder ben jij verantwoordelijk voor het uitzetten van nieuwe vuilcontainers in verschillende gemeenten door heel Nederland. Vanwege extreme drukte zijn ze op zoek naar een nieuwe medewerker voor het team. Maar ook als je vakantiewerk wil doen ben je zeker van harte welkom! Je doet dit werk in teamverband aan de hand van een werklijst. Samen met een chauffeur ga je door heel Nederland en zorgen jullie dat de klus geklaard word. Omdat je door heel Nederland aan het werk bent, ga je in de kost. Het eten, drinken en verblijf wordt vergoed door de opdrachtgever. Je werkt fulltime van maandag tot en met vrijdag van 8.00 uur tot +/- 18.00 uur. Maar het komt ook regelmatig voor dat er vrijdag korter word gewerkt. Omdat er steeds meer klussen in het Noorden zijn is het ook mogelijk om iedere dag weer terug te keren naar Joure. 

Functie-eisen

  • rijbewijs B (bij voorkeur)
  • aanpakken en fysiek zwaar werk kunnen verrichten
  • bereid in de kost te gaan

Over het bedrijf

Je gaat aan de slag bij een opdrachtgever uit Joure. Dit bedrijf is allround leverancier van producten en diensten binnen de afvalbranche. Ze hebben uitgebreide ervaring in het leveren, uitzetten, chippen, beplakken, repareren, innemen, afvoeren, et cetera van alle soorten afvalcontainers. Het is een snel groeiend bedrijf, ze zijn ambitieus en blijven ontwikkelen. Ze willen een duurzame economie stimuleren en willen hier hun steentje aan bij dragen. Daarnaast gaan ze met alle liefde een duurzame relatie aan met hun medewerkers. De insteek is dan ook om een langdurige relatie aan te gaan met hun nieuwe potentiële medewerker.

Wat wij bieden

Het werk is in eerste instantie voor bepaalde tijd. Mocht het van beide kanten goed bevallen dan is een dienstverband voor langere tijd één van de mogelijkheden. Als bijrijder verdien je tussen de €11,- en €13,- bruto per uur.

Ben jij de bijrijder die liever vandaag nog begint in plaats van morgen? Solliciteer dan voor 28 augustus. Heb je nog vragen over de vacature ‘Bijrijder’? Neem dan contact op met ons uitzendbureau in Joure door te bellen naar 0513 22 70 00 . 

Deel deze vacature via