Vacature: Koerier

  • Salaris Tussen € 10,- en € 12,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Donkerbroek
  • Opleidingsniveau VmboHavoMbo

Over de functie

Ben jij de gene die altijd blij wordt van het bezorgen en weet je altijd alles tot in de puntjes te regelen? Voor een groothandel in bloemen en planten, zijn wij op zoek naar een koerier, die het bezorgen van bloemen op zich wil nemen in regio Friesland. Woon jij in de omgeving van Donkerbroek en wil jij de komende weken graag fulltime aan de slag? Lees dan snel verder.

Als koerier kun je aan de slag van maandag tot en met vrijdag en zorg je ervoor dat de bloemen op tijd afgeleverd worden in de supermarkten. In overleg met jou wordt het rooster. Je werktijden liggen tussen 06:00-16:00. Je vertrekt vanuit de loods in Donkerbroek en vanaf daar ga je de winkels af om de bloemen en planten te bezorgen. Naast het bezorgen ben je ook verantwoordelijk voor de presentatie van de bloemen. Je laat daarom alles keurig achter, alles staat perfect en de kwaliteit van de bloemen staat voorop. Daarnaast ben je ook verantwoordelijk voor de administratieve afwikkeling in de terminal. Een super leuke afwisselende baan met volop verantwoordelijkheden. Vanaf 9 Augustus wordt je ingewerkt en vanaf 16 augustus ga je zelfstandig aan de slag. Er is in ieder geval werk tot en met 5 September maar het is mogelijk om als invalkracht het bedrijf te blijven ondersteunen voor onbepaalde tijd.

Functie-eisen

  • woonachtig in de omgeving van Donkerbroek
  • rijbewijs b
  • beschikbaar vanaf week 32

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is een grote speler in de bloemensector. Ze zorgen er voor dat elke klant weer blij en tevreden is bij het ontvangst van de bloemen. De nuchtere cultuur is iets waar dit bedrijft zeer trots op is. Ze staan altijd voor hun klanten klaar en ze zijn een echte partner voor hun klanten. Jij komt te werken in team Donkerbroek, hier werken circa 5 medewerkers, maar je zult voornamelijk zelfstandig aan de slag gaan.

Wat wij bieden

De vacature voor koerier betreft een fulltime functie. De arbeidsvoorwaarden zijn conform cao Groothandel in bloemen en planten. Het salaris ligt tussen € 10,- en € 12,- bruto per uur afhankelijk van jouw leeftijd en ervaring.

Ben jij de koerier die we zoeken? Solliciteer dan voor 28 augustus. Heb je nog vragen over de vacature 'koerier'? Neem dan contact op met ons uitzendbureau in Joure, telefonisch te bereiken op 0513 22 70 00. 

Deel deze vacature via