Vacature: Commercieel medewerker bouw- en tuinmarkt

  • Salaris Tussen € 10,- en € 15,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Uithuizen
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Pro actief en verantwoordelijk. Dat is wat wij zoeken in een nieuwe commercieel medewerker bij deze bouw- en tuinmarkt.

Wegens aanhoudende drukte zoeken wij om het team te versterken een verkoper voor deze bouw- en tuinmarkt. Als commercieel medewerker weet jij klanten op enthousiaste wijze te woord te staan. Dit kan zowel gaan om de zakelijke als de particuliere markt. Je zorgt voor een passend advies, verstrekt de juiste materialen en weet klanten met een lach de winkel te verlaten. Verder koop je ook goederen en materialen in, houd je de bouwmarkt en houtzagerij netjes en bedien je zaagmachines in de houtzagerij.

Kortom, een veelzijdige functie waarbij wij naast je passie voor hout ook jouw commercieel talent kunt laten zien!

Functie-eisen

  • je bent commercieel 
  • je legt makkelijk nieuwe contacten 
  • affiniteit met de bouw

Over het bedrijf

Je gaat werken bij een tuin- en bouwmarkt in Uithuizen. Zij hebben een ruime bouwmarkt en een breed assortiment. Zo leveren zij naast bouwmaterialen ook technische producten, materialen en gereedschappen voor de tuin, interieur, kleding en schoenen en alles voor je (huis)dier.

Wat wij bieden

Wij bieden jou een mooie kans om je verder te ontwikkelen op het gebied van commercie. Je gaat werken in een klein en enthousiast team! Het uurloon ligt tussen de €10,- en €15,- per uur, afhankelijk van je werkervaring en opleidingsachtergrond.

Ben jij de commercieel medewerker die wij zoeken? Wacht dan niet langer en solliciteer! Je kan reageren tot en met 15 augustus. Heb je vragen of wil je meer weten over deze vacature? Bel dan ons uitzendbureau in Spijk, wij zijn bereikbaar op het telefoonnummer 0596 59 2222.

Deel deze vacature via