Vacature: Medewerker technische dienst

  • Salaris Tussen € 12,- en € 14,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Scheemda
  • Opleidingsniveau VmboMbo

Over de functie

Ben jij op zoek naar een afwisselende baan met veel verantwoordelijkheid en zelfstandigheid? Dan is de functie medewerker technische dienst wellicht wat voor jou.

Als medewerker technische dienst ben jij een echte allrounder in jouw werkzaamheden.
Van het leggen van vloeren en het plaatsen van keukens tot het oplossen van elektronische problemen of het onderhouden van het gazon en straatwerk. Als medewerker technische dienst draai jij je hand niet om voor een uitdaging en kunnen mensen dus bij jou terecht voor onderhoud, renovatie en het oplossen van problemen.

Functie-eisen

  • Aantoonbare kluservaring

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever heeft een vakantiepark in de regio en heeft ruimte voor zo’n 800 vakantiegangers of mensen die tijdelijke huisvesting nodig hebben. Er staan bungalows, appartementen en er zijn plaatsen om te staan met een caravan.

Wat wij bieden

Wij bieden jou een flexibele baan aan met veel mogelijkheden. Zowel fulltime als parttime, in overleg is het allemaal mogelijk. Bij wederzijds goed bevallen krijg je de mogelijkheid tot een vast dienstverband. Je salaris zal tussen de € 12,50 en € 14,50 bruto per uur liggen, conform bedrijfseigen regeling.

Wil jij graag als medewerker technische dienst aan het werk? Solliciteer van voor 30 augustus. Heb je nog vragen over de vacature? Neem dan contact op met het uitzendbureau in Scheemda via 0597 59 11 15.

Deel deze vacature via