Vacature: Melker melkveehouderij

  • Salaris Tussen € 10,- en € 14,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Beilen
  • Opleidingsniveau Ongeschoold

Over de functie

Werk je met plezier tussen de koeien en heb je ervaring met het melken van koeien? Op verschillende melkveebedrijven in Drenthe zijn wij op zoek naar melkers. Iets voor jou? Bekijk dan snel deze vacature voor  "Melker melkveehouderij".

Wij zijn op zoek naar Abianters die bereid zijn om op 1 of meerdere melkveehouderijen koeien te melken. Afhankelijk van jouw beschikbaarheid kun jij zowel in de ochtenden en avonden worden ingezet. Het is hierbij mogelijk om meerdere melkadressen met elkaar te combineren. Naast het melken van de koeien behoort ook het opsluiten van de koeien in de wachtruimte en het schoonmaken van de boxen tot jouw werkzaamheden. Deze functie van melker is goed te combineren met andere activiteiten zoal school, studie of een andere baan. De werkdagen en werktijden worden in goed onderling overleg vastgesteld. Voor deze vacature van melker zijn we op zoek naar gemotiveerde, bij voorkeur, ervaren melkers, die in het bezit zijn van eigen vervoer.

Functie-eisen

  • aantoonbare affiniteit met de melkveehouderij
  • ervaring als melker
  • eigen vervoer (bij voorkeur)

Over het bedrijf

Onze opdrachtgevers zijn veelal familiebedrijven. Deze bedrijven verschillen in omvang en melkstal en zijn gevestigd in de provincie Drenthe. De meeste melkveebedrijven zijn afgelegen en hierdoor moeilijk of niet te bereiken met het openbaar vervoer.

Wat wij bieden

Met deze vacature van melker bieden wij je een unieke kans om bij verschillende melkveebedrijven te melken. De beloning is conform de cao (Productiegerichte) Dierhouderij en is afhankelijk van jouw leeftijd en ervaring. Je kunt hiervoor een richtlijn van € 10,- tot € 14,- bruto per uur aanhouden. 

Heb je plezier in het werken met koeien? Kun jij melken en wil je graag wat bijverdienen? Dan komen wij graag met jou in contact om jouw wensen en beschikbaarheid te bespreken. Heb je nog vragen of wil je graag meer weten over de vacature " Melker melkveehouderij? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Beilen op het telefoonnummer 0593 72 80 00.

Deel deze vacature via