Vacature: Aanpakker oproepbasis

  • Salaris Tussen € 10,- en € 13,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Beilen
  • Opleidingsniveau OngeschooldVmboMavo

Over de functie

Heb je graag afwisseling in jouw werkzaamheden en vind je het leuk om bij verschillende opdrachtgevers ingezet te worden? Kom dan werken als oproepkracht en wordt een Abianter.

Wij zijn constant op zoek naar flinke aanpakkers, oftewel Abianters! Een Abianter is een echte aanpakker die op verschillende klussen wordt ingezet als oproepkracht. Elke week is voor jou weer anders wat voor veel afwisseling zorgt. Als oproepkracht kun je voor verschillende werkzaamheden worden ingezet zoals bouwopruimer, grondwerk, opperwerkzaamheden of sloopwerkzaamheden. Jouw werkzaamheden variëren van het assisteren bij drainagewerkzaamheden tot sloopwerkzaaamheden of het opruimen op een grote bouwplaats. De ene keer werk je bij een boer in de omgeving en de andere keer sta je op een bouwplaats in de stad. 

Als oproepkracht varieert de duur van de klussen. Dit betekent dat je soms 1 dag wordt ingezet en de andere keer enkele weken. Wij zijn daarom opzoek naar kandidaten die graag de handen uit de mouwen steken, flexibel zijn ingesteld en graag afwisselende werkzaamheden uitvoeren bij verschillende opdrachtgevers. 

Functie-eisen

  • B rijbewijs
  • eigen vervoer
  • geldig VCA-certificaat (of bereid deze halen)
  • woonachtig in de omgeving van Beilen

Over het bedrijf

Abiant is een van de grootste uitzendorganisaties van Noord-Nederland. Onze kernwaarden zijn betrokken, oprecht en daadkrachtig. Dagelijks zijn er ruim 2.000 uitzendkrachten namens ons aan de slag. We zijn actief in sectoren die we van haver tot gort kennen, zodat we weten welke mensen er nodig zijn: echte aanpakkers met kennis van zaken. Dat zijn de mensen die bij Abiant werken; Abianters waar we trots op zijn.

Wat wij bieden

Wij bieden jou met deze vacature Oproepkracht een afwisselende en uitdagende functie, waarbij je in diverse sectoren zoals bouw, grond-/weg-/waterbouw, groenvoorziening, techniek en de agrarische sector wordt ingezet. Het zijn vooral werkzaamheden waarbij je fysiek bezig bent. Het bruto uurloon van een oproepkracht kan variëren, maar zal voornamelijk tussen de € 10,- en € 13,- liggen.  Het salaris is conform de cao die wordt gehanteerd door de opdrachtgever waar je aan het werk gaat. De hoogte van jouw salaris is afhankelijk van jouw leeftijd en ervaring.

Heb je geen vakgerichte opleiding afgerond, maar wil je wel van alles aanpakken? Dan komen wij graag met jou in contact! Heb je nog vragen of wil je graag meer weten over de vacature 'Oproepkracht'? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Beilen op het telefoonnummer 0593 72 80 00.

Deel deze vacature via