Vacature: Monteur hekwerken

  • Salaris Tussen € 11,- en € 14,-
  • Aantal uren per week 38 uur
  • Standplaats Beilen
  • Opleidingsniveau Vmbo

Over de functie

Kom jij graag op verschillende locaties om jouw werk uit te voeren? Zoek je een werkplek waar je de gelegenheid krijgt om veel te leren? Vind je het daarnaast leuk om te sleutelen? Lees dan snel deze leuke vacature Monteur hekwerken.

Voor een opdrachtgever in de omgeving van Assen zijn wij op zoek naar een Monteur hekwerken. Bij bedrijfspanden en woningen zorg jij samen met jouw collega voor een mooie en veilige afscheiding. Je plaatst voornamelijk metalen hekwerken, poorten en beveiligingssystemen.

Het is geen vereiste om over werkervaring te beschikken. Ben jij leergierig, technisch onderlegd en weet jij van aanpakken? Dan ben jij de juiste kandidaat voor deze vacature Monteur hekwerken. Bij deze opdrachtgever krijg je namelijk de kans om het vak je volledig eigen te maken. Onder begeleiding van verschillende collega’s word je opgeleid tot een volledig Monteur hekwerken. Je krijgt de mogelijkheid om benodigde cursussen te volgen zodat je uiteindelijk de hekwerken zelfstandig kunt uitmeten, uitzetten en plaatsen.

Functie-eisen

  • enig technisch inzicht en aanpakkersmentaliteit
  • rijbewijs B
  • bereid om cursussen te volgen

Over het bedrijf

Je komt te werken bij onze opdrachtgever dat is gevestigd in de directe omgeving van Beilen. Ze leveren en plaatsen voornamelijk metalen hekwerken bij particulieren en bedrijven. De variatie aan hekwerken is groot. Er worden hekken geplaatst als afscheiding van bijvoorbeeld een tuingrens of schoolplein maar ook hekken die dienen als toegangspoorten voor bedrijventerreinen. Je komt te werken in een jong, gemotiveerd en resultaatgericht team. Aan het nakomen van afspraken en klantgerichtheid wordt veel waarde gehecht.

Wat wij bieden

Wij bieden jou een leuke fulltime baan, waarbij je de kans krijgt om in de praktijk het vak te leren en met verschillende opleidingsmogelijkheden. Het salaris is conform cao en ligt tussen de € 11,00 en € 14,00. De hoogte van het salaris is afhankelijk van jouw leeftijd en ervaring.

Heb je technisch inzicht, weet je van aanpakken en ben je een echte doener? Solliciteer dan voor 16 september op deze vacature Monteur hekwerken. Heb je nog vragen of wil je meer informatie over deze vacature? Neem dan contact op met ons uitzendbureau in Beilen op het telefoonnummer 0593 728 000.

Deel deze vacature via