Vacature: Allround timmerman

  • Salaris Tussen € 13,- en € 17,-
  • Aantal uren per week 38 uur
  • Standplaats Beilen
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Ben jij een timmerman in hart en nieren? Voer je graag alle werkzaamheden op de bouw uit? Lees dan snel deze leuke vacature voor allround timmerman in de omgeving van Beilen.

Wij zijn op zoek naar een allround timmerman voor onze opdrachtgever in de omgeving van Beilen. Jouw hoofdtaken bestaan voornamelijk uit het bouwen en verbouwen van woningen. Ook onderhoud en renovatie behoren tot jouw werkzaamheden. 

Je werkgebied is gelegen in de provincie Drenthe en Groningen. Je gaat vooral werk uitvoeren in de particuliere sector. Vanwege de diversiteit in de werkzaamheden zoeken wij een allround timmerman. Bij voorkeur heb je daarom enkele jaren ervaring als timmerman. Ben je net klaar met jouw opleiding in de bouw? Reageer dan gerust want ook dan zijn er voldoende werkzaamheden binnen dit bedrijf. 

Functie-eisen

  • rijbewijs B en eigen vervoer
  • VCA-certificaat (of bereid om deze te halen)
  • aantoonbare werkervaring of opleiding

Over het bedrijf

Je komt te werken bij onze opdrachtgever in de directe omgeving van Beilen. Ze richten zijn op nieuwbouw, verbouwen en onderhouden van voornamelijk particuliere woningen. Je komt te werken in een klein en enthousiast team met ervaren timmermannen.

Wat wij bieden

Wij bieden jou een werkplek bij een jong en dynamisch bedrijf. Je komt te werken in een team met gedreven medewerkers. Er is werk voor langere tijd met kans om op termijn rechtstreeks bij de opdrachtgever in dienst te komen. Je ontvangt een uurloon tussen de € 13,50 en € 17,- bruto per uur. De hoogte van het uurloon is afhankelijk van jouw leeftijd, ervaring en diploma’s .

Ben jij op zoek naar een leuke baan als allround timmerman? Reageer dan voor 17 september op deze vacature. Wil je graag meer informatie over de vacature allround timmerman? Neem dan contact op met ons uitzendbureau in Beilen op het telefoonnummer 0593 728 000.

Deel deze vacature via