Vacature: Assemblagemedewerker landbouwmachines

  • Salaris Tussen € 10,- en € 13,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Joure
  • Opleidingsniveau VmboMbo

Over de functie

Ben jij thuis in de agrarische sector en lijk het je leuk om een technische baan te hebben bij een agrarisch bedrijf? Dan zijn wij op zoek naar jou! Wij zijn op zoek naar een assemblagemedewerker landbouwmachines voor een technische opdrachtgever in Joure. Ben jij enthousiast? Lees dan snel verder!

Als assemblagemedewerker landbouwmachines is geen dag het zelfde. Er zijn verschillende afdelingen en aan de hand van je ervaring wordt er een passend plekje voor je gezocht. Werkzaamheden waar je aan kunt denken zijn : monteren, afmonteren, voorbereiden van het werk, opruimen en netjes houden van de afdeling, het verrichten van controles en daarnaast check je regelmatig of de voorraden nog op peil zijn. Natuurlijk zijn er collega’s aanwezig die je hierin ondersteunen. Je hebt de mogelijkheid om voor langere tijd aan de slag te gaan, maar het bedrijf staat ook open voor een vakantiekracht. Kortom genoeg mogelijkheden en een super veelzijdige functie!

Functie-eisen

  • enthousiast.
  • technisch inzicht.
  • teamplayer.

Over het bedrijf

De opdrachtgever is een ambitieus bedrijf en houdt zich bezig met het ontwikkelen en produceren van langbouwmachines. De machines worden ontworpen om het werk in de landbouw makkelijker en efficiënter te maken. Binnen het bedrijf wordt er veel waarde gehecht aan kwaliteit. Het is dan ook niet voor niets dat de machines wereldwijd worden geëxporteerd. Deze functie is ontstaan vanwege toenemende drukte. Je komt te werken in een jong, snelgroeiend en dynamisch bedrijf voor landbouwmachines.

Wat wij bieden

Het betreft een fulltime functie waarbij een contract bij onze opdrachtgever tot de mogelijkheden behoort. Je werkt in dagdiensten, de werktijden zijn van 07:00-16:00. Je salaris is conform cao Metaal & Techniek en ligt indien je 21 jaar of ouder bent tussen de € 11,- en € 13,- bruto per uur.

Begin jij liever vandaag dan morgen? Reageer dan voor 16 september. Mocht je nog vragen hebben of wil je meer informatie over de vacature 'assemblagemedewerker landbouwmachines'? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Joure. We zijn te bereiken op het telefoonnummer 0513 22 70 00.

Deel deze vacature via