Vacature: Grondwerker Westernieland

  • Salaris Tussen € 10,- en € 15,-
  • Aantal uren per week 38 uur
  • Standplaats Westernieland
  • Opleidingsniveau Vmbo

Over de functie

Steek jij je handen graag uit de mouwen? En deins jij niet terug voor werk in de buitenlucht? Dan is een functie als grondwerker bij A. Kolkena grond- en straatwerk misschien wat voor jou! Jij ondersteunt de kraanmachinist en helpt met het aanleggen van riolering, kabels en putten. Wil jij je de komende jaren verder ontwikkelen bij dit bedrijf? Lees dan snel verder.

A. Kolkena is gespecialiseerd in grond- en straatwerk. Het team bestaat uit een ervaren groep met stratenmakers, kraanmachinisten en grondwerkers. Jij hebt op ieder project een belangrijke taak. Zo zorg je samen met je collega's ervoor dat al het straatwerk er netjes in komt te liggen. Hoe gaat dit in zijn werk? Als grondwerker geef jij de kraanmachinist aanwijzingen over waar de leidingen en kabels in de grond liggen. Daarnaast help jij je collega's met het afvlakken en egaliseren van de grond, het aanleggen van riolering, het graven en verdichten van sleuven en het plaatsen van putten en kolken. Samen met de machinisten en grondwerkers zorg jij ervoor dat de klus geklaard wordt! Hiervoor is ervaring met het uitvoeren van de werkzaamheden niet vereist, wel is het belangrijk dat je affiniteit hebt met de werkzaamheden.

Functie-eisen

  • goede lichamelijke gesteldheid
  • VCA certificaat of bereid om deze te halen
  • B rijbewijs en eigen vervoer

Over het bedrijf

A. Kolkena houdt zich bezig met graafwerkzaamheden, funderingen uitgraven, tuinaanleg, drainages en nog vele andere diensten in de omgeving van Groningen. Particulieren en bedrijven kunnen bij het bedrijf aankloppen voor allerlei graaf-, aanleg- en grondwerkzaamheden. Het aanleggen van een tuin, het uitvoeren van slootonderhoud en het plaatsen van beschoeiing, alles behoort tot de mogelijkheden! A. Kolkena is een veelzijdige organisatie met veel afwisseling tussen opdrachtgevers, waardoor het werk afwisselend blijft. Van het aanleggen van nieuwe sierstraatwerk of een terras, tot het vlakken van een sleufsilo en het plaatsen van de silo; A. Kolkena grond- en straatwerk zorgt dat het geregeld wordt!

Wat wij bieden

Als grondwerker kun je fulltime aan de slag (38 uur per week) voor langere tijd. Wanneer de werkzaamheden bij jou en het bedrijf goed bevallen kun je op termijn een vast contract krijgen bij A. Kolkena grond- en straatwerk. Jouw salaris ligt tussen de € 10,- en €15,- bruto per uur en wordt bepaald aan de hand van de LEO cao. De hoogte van jouw salaris is afhankelijk van jouw kennis en ervaring als grondwerker. 

Ben jij de nieuwe grondwerker in het team van Kolkena? Reageer dan direct op de vacature "grondwerker Westernieland", maar uiterlijk voor 20 september. Heb je nog vragen of wil je eerst meer informatie over deze vacature? Neem dan gerust contact op met een van de medewerkers van ons uitzendbureau in Bedum. Je kunt ons bereiken op het telefoonnummer 050 319 96 30.

Deel deze vacature via