Vacature: Melker

  • Salaris Tussen € 9,- en € 14,-
  • Aantal uren per week 15 uur
  • Standplaats Bedum
  • Opleidingsniveau Ongeschoold

Over de functie

Is vroeg opstaan voor jou geen enkel probleem? En heb jij ervaring met het melken van koeien? Dan is deze vacature iets voor jou! 

Wij zijn op zoek naar een melker voor de doordeweekse ochtenden op een melkveebedrijf in Winsum. Jij start om 5:30 uur met het ophalen van de koeien en maakt de melkput klaar. Vervolgens start je met het onderhangen van de eerste koeien in de 2x4 melkput en begin je met melken. Naast deze werkzaamheden zorg jij we ook voor dat de boxen schoongemaakt worden en maak je na het melken de melkput weer schoon. Ook op de woensdagavond melk jij de koeien en voer je de overige werkzaamheden uit!

Deze functie van melker is goed te combineren met het melken op andere melkveebedrijven en andere activiteiten, zoals een school, studie of een andere baan. 

Functie-eisen

  • zelfstandig kunnen melken
  • affiniteit met de melkveehouderij

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever heeft een melkveebedrijf in Winsum met 60 melkkoeien. Heb jij plezier in het werken met koeien en kun jij zelfstandig werken? Dan is dit familiebedrijf een goede plek voor jou.

Wat wij bieden

De functie van melker betreft een functie voor bepaalde tijd. Je kunt hier de komende weken aan de slag. Wanneer de werkzaamheden eindigen zijn er voldoende andere melkveebedrijven waar je kunt melken. Jouw salaris is conform cao en is afhankelijk van jouw leeftijd en ervaring. Als richtlijn kun je tussen de € 9,- en € 14,- bruto per uur aanhouden. 

Sta jij met plezier tussen de koeien? Ga dan aan het werk als melker bij dit bedrijf in Winsum. We komen graag met je in contact om de mogelijkheden te bespreken. Dus solliciteer direct op deze vacature! Je kunt solliciteren tot 18 september. Heb je nog vragen of wil je meer informatie over de vacature "melker"? Neem dan gerust contact op met een van de medewerkers van het uitzendbureau in Bedum. Je kunt ons bereiken op het telefoonnummer 050 319 96 30.


Deel deze vacature via