Vacature: Glaszetter

  • Salaris Tussen € 10,- en € 14,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Bedum
  • Opleidingsniveau Ongeschoold

Over de functie

Is nauwkeurig werken voor jou de standaard? En wil jij werken op afwisselende locaties? Ga dan aan het werk als glaszetter en zorg er samen met je collega's voor dat het isolatieglas geïnstalleerd wordt! 

In jouw werkzaamheden als glaszetter zorg jij ervoor dat het glas op de juiste manier geïnstalleerd wordt in de kozijnen. Hierbij gaat het met name om isolatieglas, maar ook andere glassoorten kunnen voorkomen. De werkzaamheden vinden plaats op afwisselende, veelzijdige locaties. Waar je de ene dag met je collega's op de bouwplaats werkt, ben je de andere dag zelfstandig aan het werk op een renovatieproject. Het is belangrijk dat je beschikt over minimale en jaar relevante werkervaring als glaszetter, of de motivatie hebt om als leerling glaszetter het vak te leren van je collega's.

Functie-eisen

  • Rijbewijs B
  • Minimaal een jaar relevante werkervaring
  • Fysiek in orde

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in alles wat met glas te maken heeft. Het bedrijf is klantgericht en wordt gekenmerkt door puur vakmanschap. Het bedrijf levert glas door heel Nederland en België, maakt glas op maat en installeert glas in kozijnen. Door de korte lijnen en informele sfeer zul je je snel thuis voelen binnen het bedrijf. Daarnaast is er veel ruimte om door te groeien. Dit glasbedrijf werkt voor zowel de zakelijke als de particuliere markt. 

Wat wij bieden

Wanneer je aan het werk gaat als glaszetter betreft dit een fulltime functie voor langere tijd. Wanneer jij en de opdrachtgever beide positief zijn over de werkzaamheden kun je een rechtstreeks dienstverband krijgen bij onze opdrachtgever. De beloning voor jouw werkzaamheden ligt tussen de € 10,86 en € 14,00 per uur, afhankelijk van jouw kennis en ervaring. 

Zoek jij een nieuwe stap in jouw carriere als glaszetter? Solliciteer dan direct op deze vacature, maar uiterlijk voor 17 september. Wil je eerst meer informatie of heb je nog vragen over deze vacature? Neem dan gerust contact op met een van onze medewerkers van het uitzendbureau in Bedum. Je kunt ons bereiken op het telefoonnummer 050 319 96 30.

Deel deze vacature via