Vacature: Kraanmachinist

  • Salaris Tussen € 9,- en € 15,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Bedum
  • Opleidingsniveau Ongeschoold

Over de functie

Zijn kraanwerkzaamheden voor jou geen enkel probleem? Dan kun je bij onze opdrachtgever aan de slag op een 2- of 5-tons kraan. Je kunt per direct aan de slag!

Onze opdrachtgever heeft de komende periode werk op een 2-tons kraan en een 5-tons kraan, waarmee de komende tijd voornamelijk mee kunt gaan maaikorven. Daarnaast kun jij meehelpen in de aanleg van particuliere tuinen met de kraan. Eventuele klussen die tussendoor komen pak jij ook op.

Functie-eisen

  • Ervaring als kraanmachinist
  • Rijbewijs BE of C

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is een groot bedrijf in de groenvoorziening in de omgeving van Bedum. 

Wat wij bieden

De vacature voor kraanmachinist betreft een fulltime functie voor bepaalde tijd. Wanneer de werkzaamheden bij deze opdrachtgever ophouden kun jij in gesprek met Abiant om te kijken naar een passende vervolgfunctie, we kijken graag samen naar jouw wensen! Jouw salaris als kraanmachinist ligt tussen de € 9,00 en € 15,00 euro, afhankelijk van jouw leeftijd en ervaring. 

Pak jij de kraanwerkzaamheden op? Dan kun je direct reageren op deze vacature. Je kunt solliciteren tot 16 september. Heb je nog vragen of wil je eerst meer informatie over deze vacature? Dan kun je contact opnemen met een van onze medewerkers van het uitzendbureau in Bedum. Je kunt ons bereiken op het telefoonnummer 050 319 96 30.

Deel deze vacature via