Vacature: Servicetechnicus HVAC

  • Salaris Tussen € 15,- en € 18,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Beilen
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Ben jij een ervaren Servicetechnicus  HVAC en kan jij aan de hand van tekeningen zelfstandig werktuigkundige installaties installeren? En ga jij graag zelfstandig met je service bus op pad om jouw technische kennis in de praktijk te brengen? Reageer dan nu. 

Als servicetechnicus onderhoud je kleine en grote HVAC installaties bij particulieren en bedrijven. Je lost storingen op en voert afrondende werkzaamheden uit bij nieuw geplaatste installaties.  Voor deze functie vragen wij kandidaten met een mbo-4 opleiding installatietechniek of elektrotechniek meet- en regeltechniek (of gelijkwaardige opleiding). Heb je een afgeronde mbo-3 opleiding? Ook geen probleem, je kunt bij dit bedrijf een bbl opleiding volgen voor je mbo-4 opleiding.

Functie-eisen

  • aantal jaren ervaring met storing- en onderhoudswerkzaamheden aan HVAC installaties
  • minimaal afgeronde mbo 3 opleiding installatietechniek (of elektrotechniek)
  • rijbewijs B
  • representatief en klantgericht

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever uit de omgeving van Beilen ontwerpt, installeert en onderhoudt klimaatinstallaties in de breedste zin van het woord. Ze zijn gespecialiseerd in het toepassen van luchtbehandelingstechniek in woningen en utiliteitsprojecten. Met 65 medewerkers is de organisatie landelijk actief op het gebied van koelinstallaties, ventilatiesystemen en verwarmingssystemen. 

Wat wij bieden

Een goed pakket primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Denk aan verlofregelingen, goede overwerkregelingen en een ingerichte service bus. Het is altijd mogelijk om je verder te ontwikkelen. Dit kan met gerichte cursussen of opleidingen. Ook zijn er op termijn voldoende doorgroeimogelijkheden. Na gebleken geschiktheid als servicetechnicus krijg je een vast dienstverband evenals een telefoon en tablet.

Het betreft een fulltime functie met de intentie om in vaste dienst te komen bij de opdrachtgever. Het bruto uurloon ligt tussen de € 15,- en € 18,-. Dit is afhankelijk van je kennis en ervaring.

Ben jij de servicetechnicus die we zoeken? Solliciteer dan nu voor 01 oktober 2021. Heb je nog vragen of wil je meer informatie neem dan gerust contact op met Abiant Techniek op 050 206 02 00

Deel deze vacature via