Vacature: Leerling glazenwasser

  • Salaris Tussen € 7,- en € 12,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Scheemda
  • Opleidingsniveau OngeschooldVmboMbo

Over de functie

Op hoogte werken is voor jou geen probleem daarbij maak je de klant graag tevreden met schone ramen!

Dagelijks ga je met je collega op pad om bij particulieren en bedrijven de ramen en gevels te reinigen.
Bij onze opdrachtgever kun je aan de gang zonder ervaring je krijgt namelijk de mogelijkheid om samen met een ervaren collega op pad te gaan. Hij gaat jou alle kneepjes van het vak leren om zo door te groeien en ontwikkelen tot zelfstandig glazenwasser.

Functie-eisen

  • Rijbewijs B
  • VCA of bereid om deze op korte termijn te behalen

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is een professionele schoonmaakorganisatie met ervaren en opgeleid personeel.
Constant zijn zij bezig met het innoveren op het gebied van schoonmaak en veiligheid. Wegens uitbreiding van het huidige team zijn zij op zoek naar een leerling glazenwasser.

Wat wij bieden

Wij bieden jou een fulltime baan voor langere periode en bij wederzijds goed bevallen uitzicht op een vast dienstverband. Je wordt verloond volgens cao Schoonmakers-, en glazenwassersbedrijf waarbij je uurloon als leerling glazenwasser tussen de € 7,- en € 12,- bruto per uur ligt. De hoogte is afhankelijk van je leeftijd/ervaring.

Ben jij de 'leerling glazenwasser' waar wij naar op zoek zijn? Solliciteer dan voor 23 September. Mocht je nog vragen hebben over de vacature 'leerling glazenwasser' neem dan contact op met ons uitzendbureau in Scheemda op het telefoonnummer 0597 59 11 15.

Deel deze vacature via