Vacature: Magazijnmedewerker Eemshaven

  • Salaris Tussen € 11,- en € 13,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Spijk
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Wegens uitbreiding van het team zijn wij per direct op zoek naar een magazijnmedewerker in de Eemshaven!

Als magazijnmedewerker zorg jij ervoor dat het magazijn netjes en op orde blijft. Dit doe je niet alleen, maar samen met nog een magazijnmedewerker. Je houdt je bezig met het controleren, registreren en keuren van materieel. Andere werkzaamheden als magazijnwerker: goederenontvangst, controleren van de kwaliteit en het tellen van de aantallen. Ook registreer je pakbonnen. Na ontvangst laat je aan je collega's weten dat je goederen zijn binnengekomen. Ook help je collega's aan de balie en zorg je ervoor dat alles op de juiste wijze wordt vastgelegd. Je hebt veel contact met je collega's en je onderhoud op enthousiaste wijze contact over in- en uitgaande goederen. 

Functie-eisen

  • VCA-certificaat (of bereid deze te halen)
  • enthousiast en communicatief vaardig
  • je bent handig met computers

Over het bedrijf

Het bedrijf bouwt (tijdelijke) woningunits. Onze klant is een landelijke speler wanneer het gaat om huisvesting. Zij bouwen woningunits in fabrieken, om deze vervolgens te kunnen plaatsen daar waar nodig. Na gebruik worden deze units weer gedemonteerd en hergebruikt. De loods staat in de Eemshaven. De projecten daarentegen vinden door de hele provincie plaats!

Wat wij bieden

Wij bieden jou in deze rol als magazijnmedewerker een fulltime baan! En de kans om als starter je verder te ontwikkelen als magazijnmedewerker. Je werkt binnen een gezellig en groeiend bedrijf met informele sfeer. Verder zijn er op termijn mogelijkheden tot interne doorgroei. Het uurloon ligt tussen de €11,- en €13,50.

Ben jij enthousiast geworden na het lezen van deze vacature 'magazijnmedewerker Eemshaven'? Dan zien we graag jouw sollicitatie tegemoet. Je kunt reageren tot en met 20 september. Wanneer je nog meer wilt weten of vragen hebt over deze baan kun je gerust contact opnemen met ons uitzendbureau in Spijk. Zij zijn bereikbaar op het telefoonnummer 0596 59 22 22.

Deel deze vacature via