Vacature: Productiemedewerker

  • Salaris €12,-
  • Aantal uren per week 24 uur
  • Standplaats Farmsum
  • Opleidingsniveau Ongeschoold

Over de functie

Ben jij per direct beschikbaar en zie jij het zitten om als productiemedewerker aan de slag te gaan? Dan is deze vacature iets voor jou! Voor een afvalverwerkingsbedrijf uit de regio Noordoost-Groningen zijn wij op zoek naar een productiemedewerker. Het betreft een functie voor 24 uur in de week, waarbij vrijdag een vaste dag is. De overige dagen zijn in overleg. Bij wederzijds goed bevallen is er uitzicht op een fulltime dienstverband.

In de functie van productiemedewerker ben jij de belangrijkste schakel in het productieproces. Als productiemedewerker plaats je, met behulp van de heftruck, korven gevuld met kwik in ovens. Het openen en sluiten van deze ovens gebeurt door middel van een luchthamer. Tijdens het openen en sluiten van de ovens werk je vaak boven je macht, een goede fysieke gesteldheid is daarom een vereiste. Overige voorkomende werkzaamheden zijn onderhouds- en reinigingswerkzaamheden aan machines en installaties. 

Functie-eisen

  • Aantoonbare ervaring als productiemedewerker
  • Je bent elke vrijdag beschikbaar 
  • Ervaring op een heftruck/palletkar
  • VCA-certificaat 

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is actief in de verwerking van kwik met verschillende geavanceerde fabrieken wereldwijd. Voor de continuïteit van het bedrijf is het van groot belang dat je toezicht houdt op de juiste procesvoering. Je draagt op actieve wijze bij aan de bedrijfsregels, richtlijnen en (wettelijke) voorschriften op het gebied van kwaliteit, arbeidsomstandigheden en milieu. Om aan de juiste voorschriften op gebied van veilig werken te voldoen worden de volgende pbm's door de werkgevers verstrekt: Werkjas, veiligheidsschoenen, gehoorbescherming en een volgelaatsmasker. 

Wat wij bieden

Wij bieden een uitdagende baan als productiemedewerker met uitzicht op een fulltime dienstverband. Het uurloon komt uit op €12,50 per uur. 

Ben jij de productiemedewerker die wij zoeken? Solliciteer dan direct! Reageren kan tot en met 25 september. Voor vragen of meer informatie kun je bellen met ons uitzendbureau in Spijk op het telefoonnummer 0596 59 22 22.

Deel deze vacature via