Vacature: Teamleider houtbewerking

  • Salaris Tussen € 14,- en € 18,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Uithuizen
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Per direct gezocht: teamleider houtbewerking in Uithuizen. Een baan waar jij jouw passie en kennis over houtbewerking kan delen in een gepassioneerd team!

Ervaring in de houtbewerking en toe aan de volgende stap in je carrière? Dan is deze vacature als meewerkend teamleider houtbewerking jouw nieuwe baan. Wij zoeken een meewerkend teamleider, dus iemand die zelf ook de handen uit de mouwen wil steken. Een teamleider houtbewerking die samen met het team werkt. Je weet te coachen, aansturen en bijsturen daar waar nodig. Op deze manier kan iedereen binnen het team groeien. Op dit moment ga je een team van 9 houtbewerkers aansturen en dat team wordt nog uitgebreid. In deze rol bewaak jij de planning en zorg je ervoor dat deze ook wordt gevolgd en onderhouden. Verder kun je ook zelfstandig tekening lezen en begrijpen. En ondersteunen bij het maken van mallen van A tot Z.

Functie-eisen

  • mbo-4 werk- en denkniveau 
  • achtergrond in de bouw
  • je spreekt zowel Nederlands als Engels 
  • je bent creatief en werkt probleemoplossend

Over het bedrijf

Het bedrijf is gevestigd in Noord-Groningen en gespecialiseerd in het maken van prefab betonmallen en het vervaardigen van prefab timmerwerk. Het bedrijf beschikt over twee grote productieruimtes waar modellen tot zes meter in doorsnede volledig worden afgewerkt. Het team bestaat uit circa negen collega's, ieder met hun eigen vakkennis, van timmerlieden tot vakkrachten voor het plamuren en aflakken. Werken bij dit bedrijf, is werken in een professioneel team met korte lijnen. Je werkt op een vaste locatie.

Wat wij bieden

Een vaste plek als meewerkend teamleider in de houtbewerking. Een baan met volop ontwikkel- en doorgroeimogelijkheden! Salariëring vindt plaats aan de hand van de cao Timmerindustrie. Jouw uurloon is afhankelijk van de ervaring die je meebrengt. Het ligt ergens tussen de €14,- en €18,- per uur.

Ben jij uit het juiste hout gesneden? Dan zien we graag jouw cv tegemoet. Je kunt reageren tot en met 25 september. Je kunt ons uitzendbureau ook bellen over deze vacature 'houtbewerker' op het telefoonnummer 0596 59 22 22.

Deel deze vacature via