Vacature: Melker omgeving Delfzijl

  • Salaris Tussen € 6,- en € 12,-
  • Aantal uren per week 10 uur
  • Standplaats Delfzijl
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Ben jij als melker op zoek naar melkbeurten in de avond? Voor een melkveehouderij in de omgeving van Delfzijl zoeken wij een melker. Totaal zijn er circa 120 koeien aanwezig. 

Wij zoeken een melker die ca 2 dagen per week, de avondmelkingen kan doen. De melkbeurten duren ongeveer 3 uur per keer. De voorkeur gaat uit naar een melker die op maandag en vrijdagavond kan melken. Deze dagen zijn in overleg bespreekbaar. Ook wanneer je meer uren zou willen werken kan dit in overleg! Het gaat om werk voor het jaarrond. 

Je hebt ervaring opgedaan als melker. Verder is het handig om in het bezit te zijn van een rijbewijs b en eigen vervoer. 

Functie-eisen

Je hebt ervaring opgedaan als melker. Verder is het handig om in het bezit te zijn van een rijbewijs b en eigen vervoer. 

Over het bedrijf

Het melkveebedrijf heeft 120 koeien, deze melkkoeien worden gemolken in een melkstal 2x10.

Wat wij bieden

De ideale baan voor als je nog iets er bij zoekt. Dus naast ander werk of een studie! Jouw salaris wordt bepaald aan de hand van de cao productiegerichte dierhouderij. Je wordt ingeschaald aan de hand van jouw leeftijd en ervaring.

Wil jij aan de slag bij deze melkveehouderij als melker? Dan horen wij het graag! Heb je vragen of wil je meer informatie, dan kun je gerust contact opnemen met ons uitzendbureau in Spijk op het telefoonnummer 0596 59 22 22.

Deel deze vacature via