Vacature: Bijrijder

  • Salaris Tussen € 8,- en € 11,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Joure
  • Opleidingsniveau OngeschooldVmboHavoMbo

Over de functie

Vind jij het super leuk om onderweg te zijn en heb jij er geen moeite mee om ergens anders in het land de overnachten? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor onze opdrachtgever in Joure zijn wij op zoek naar een bijrijder. Jij haalt containers uit het hele land op en je draagt hierdoor ook nog eens bij aan een beter milieu, mooi meegenomen toch? Wordt jij enthousiast? Lees dan snel verder en wie weet tour jij binnenkort door het hele land.

Jij bent als bijrijder verantwoordelijk voor het uitzetten van nieuwe vuilcontainers in verschillende gemeentes door heel Nederland. Vanwege toenemende drukte zijn ze op zoek naar een nieuwe medewerker voor het team. Het is werk wat je in teamverband doet en je werkt aan de hand van een werklijst. Samen met de chauffeur ga je door heel Nederland en zorgen jullie samen dat de klus geklaard wordt. Aangezien je door heel Nederland aan het werk ben ga je in de kost. Het eten, drinken en verblijf wordt vergoed door de opdrachtgever. Je werkt fulltime van maandag tot en met vrijdag van 8:00 uur tot +/- 18:00 uur. Maar het kan ook voorkomen dat er vrijdag korter gewerkt wordt. Aangezien er steeds meer klussen in het Noorden plaats vinden is het eventueel ook mogelijk om iedere dag weer terug te keren naar Joure

Functie-eisen

  • Aanpakken en fysiek zwaar werk kunnen verrichten
  • Bereid in de kost te gaan
  • Rijbewijs B (bij voorkeur)

Over het bedrijf

Je gaat aan de slag bij een opdrachtgever uit Joure. Dit bedrijf is een allround leverancier van producten en diensten binnen de afvalbranche. Ze hebben uitgebreide ervaring in het leveren, uitzetten, chippen, beplakken, repareren, innemen, afvoeren, et cetera van alle soorten afvalcontainers. Het is een bedrijf die snel groeiend is, ze zijn ambitieus en blijven zich ontwikkelen. Ze willen zich graag inzetten voor een duurzame economie en stimuleren dit. Zo gaan ze ook graag een duurzame relatie aan met hun medewerkers, De insteek is dan ook om een langdurige relatie aan te gaan met hun nieuwe potentiële medewerker.

Wat wij bieden

Het is in eerste instantie een job voor bepaalde tijd. Indien het van beide kanten goed bevalt is het mogelijk om een dienstverband aan te gaan voor langere tijd.  Als bijrijder verdien je tussen de €11,- en €13,- bruto per uur.

Ben jij de bijrijder die liever vandaag nog begint in plaats van morgen? Solliciteer dan voor 25 september. Heb je nog vragen over de vacature ‘Bijrijder’? Neem dan contact op met ons uitzendbureau in Joure door te bellen naar 0513 22 70 00 .

Deel deze vacature via