Vacature: Houtbewerker

  • Salaris Tussen € 12,- en € 15,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Hoogkerk
  • Opleidingsniveau Vmbo

Over de functie

Weet jij hoe je met hout om moet gaan en hoe je hout kan bewerken. Ja? Dan zoeken wij jou als houtbewerker!

Als houtbewerker maak je met behulp van machines mallen voor trappen en balkons. Deze maak je aan de hand van werktekeningen. Vervolgens zet je de verschillende onderdelen in elkaar. Het is specialistisch werk. Daarom word je intern opgeleid en werken je nieuwe collega's je goed in zodat je dit op termijn zelfstandig kan doen! Je werkt vanaf het begin tot het eind aan de mal. 

Functie-eisen

  • enig ervaring in de bouw
  • twee rechterhanden 

Over het bedrijf

Het bedrijf is gevestigd in Noord-Groningen en gespecialiseerd in het maken van prefab betonmallen en het vervaardigen van prefab timmerwerk. Het bedrijf beschikt over twee grote productieruimtes waar modellen tot zes meter in doorsnede volledig worden afgewerkt. Het team bestaat uit circa negen collega's, ieder met hun eigen vakkennis, van timmerlieden tot vakkrachten voor het plamuren en aflakken. Werken bij dit bedrijf, is werken in een professioneel team met korte lijnen. Je werkt op een vaste locatie. 

Wat wij bieden

Een vaste plek als houtbewerker! Een baan met volop ontwikkel- en doorgroeimogelijkheden! Salariëring vindt plaats aan de hand van de cao Timmerindustrie. Jouw uurloon is afhankelijk van de ervaring die je meebrengt. Het ligt ergens tussen de €12,- en €15 per uur. 

Ben jij uit het juiste hout gesneden voor deze baan als houtbewerker? Dan zien we graag jouw cv tegemoet. Je kunt reageren tot en met 25 september. Je kunt ons uitzendbureau ook bellen over deze vacature 'houtbewerker' op het telefoonnummer 0596 59 22 22.

Deel deze vacature via