Vacature: Chauffeur

  • Salaris Tussen € 11,- en € 13,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Joure
  • Opleidingsniveau Ongeschoold

Over de functie

Voor onze opdrachtgever zijn wij opzoek naar een chauffeur, die het geen probleem vind om lange dagen te maken. Wordt jij er gelukkig van om lekker onderweg te zijn? Dan is onze opdrachtgever op zoek naar jou!

Je gaat aan de slag bij een opdrachtgever uit Joure. Het bedrijf is een allround leverancier van producten en diensten binnen de afvalbranche. Jij zet samen met jou collega afvalcontainers uit door heel Nederland. Je bent werkzaam van 08.00 uur tot 18.00 uur. De werkdagen zijn in overleg te bepalen. Het is hard werken, maar aan de eind van de dag heb je een voldaan gevoel!

Functie-eisen

  • B rijbewijs
  • je weet van aanpakken en je wil/ kan fysiek zwaar werk verrichten
  • VCA-certificaat (bij voorkeur)


Over het bedrijf

De opdrachtgever is zoal gespecialiseerd is het chippen, uitzetten, beplakken en leveren van alle soorten afvalcontainers. Het is een ambitieus bedrijf wat zich blijft ontwikkelen dit zorgt er ook voor dat er toenemende drukte is. De opdrachtgever wil graag met jou een langdurige relatie aan gaan. Heb jij interesse in deze vacature? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat wij bieden

Het werk is in eerste instantie voor bepaalde tijd. Bij wederzijds goed bevallen zijn er mogelijkheden voor een contract van onbepaalde tijd. Als chauffeur verdien je tussen de €11,- en €13,- bruto per uur.

Ben jij de chauffeur die liever vandaag nog begint in plaats van morgen? Solliciteer dan voor 26 september. Heb je nog vragen over de vacature ‘chauffeur’? Neem dan contact op met ons uitzendbureau in Joure door te bellen naar 0513 22 70 00 . 

Deel deze vacature via