Vacature: Elektromonteur bij Kloppenburg Machinebouw

  • Salaris Tussen € 14,- en € 18,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Ulrum
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Heb jij enige ervaring in de elektrotechniek en houd jij ervan om maatwerk te leveren? Lees dan snel verder, want dan kan de vacature elektromonteur bij Kloppenburg Machinebouw misschien wel perfect bij jou passen!

Je gaat aan het werk bij een bekende machinebouwer in de gemeente Hogeland, namelijk Kloppenburg Machinebouw. Je krijgt een vrij allround functie waardoor het dus wel belangrijk is dat je al enige ervaring hebt als elektromonteur. Het bedenken, monteren, assembleren van nieuwe en/of bestaande productielijnen voor nieuwe en/of bestaande klanten behoort onder andere tot jouw werkzaamheden die je samen met je team uitvoert. Omdat we steeds meer naar een computergestuurde samenleving gaan is het ook enigszins van belang dat je enige software kennis hebt. Uiteraard is je hoofdtaak/verantwoordelijkheid de volledige elektronica van de machines. Daarbij hoort ook dat je soms op pad gaat om storingen bij klanten te verhelpen (hiervoor staat een bedrijfsbus voor jou klaar).
Omdat sommige klanten uit het buitenland komen (veelal Duitsland) is het van belang dat jij je ook enigszins kan redden met de Engelse en Duitse taal.

Functie-eisen

  • ervaring als elektromonteur/in de elektrotechniek en/of een afgeronde Technische MBO opleiding is noodzakelijk
  • affiniteit met landbouw
  • woonachtig in de regio
  • rijbewijs B
  • verstaanbaar maken in het Duits en Engels (pre)
  • enige software kennis

Over het bedrijf

Kloppenburg Machinebouw bevindt zich al sinds 1936 in de gemeente Hogeland en is een bekende speler in de regio (en daarbuiten). Er werken op dit moment 7 medewerkers en de cultuur/sfeer is het beste te omschrijven als een 'platte organisatie' en een no-nonsense cultuur. Het bedrijf staat bekend om zijn maatwerk (oplossingen) die vooral in de agrarische sector gerealiseerd worden. Ze maken een mooie groei door en wil haar positie verstevigen door hier en daar te verjongen in het bedrijf. Het motto bij uitval moet iemand anders gelijk kunnen overpakken wordt belangrijker voor hen.

Wat wij bieden

Het betreft een fulltime functie met afwisselende taken. De werktijden liggen tussen 07:00 uur en 17:00 uur. Er wordt bij de aanstelling ingezet op een langdurig dienstverband dus ook met het oog op de toekomst zit je hier goed! Daarnaast mag het salaris er ook zijn; als elektromonteur machinebouw wordt je salaris gebaseerd op de cao Metaal en techniek (afhankelijk van je ervaring).

Ben jij de Elektromonteur waar Kloppenburg Machinebouw naar op zoek is? Solliciteer dan uiterlijk 20 september aanstaande. Voor meer informatie of vragen over de vacature van "elektromonteur bij Kloppenburg Machinebouw" kun je contact opnemen met ons uitzendbureau in Leek via telefoonnummer 0594 51 99 44.

Deel deze vacature via