Vacature: Vrachtwagenchauffeur

  • Salaris Tussen € 11,- en € 15,-
  • Aantal uren per week 50 uur
  • Standplaats Assen
  • Opleidingsniveau Vmbo

Over de functie

Wij zoeken een vrachtwagenchauffeur die graag de handen uit de mouwen steekt. Ben jij deze kandidaat? Lees dan snel onze vacature voor vrachtwagenchauffeur bij onze opdrachtgever in de directe omgeving van Assen. 

Voor Schaafsma Drainage in Huis ter Heide zijn wij op zoek naar een vrachtwagenchauffeur. Jij gaat pvc materialen en drainagerollen vervoeren. Deze worden vanuit de productielocatie nabij Assen vervoert naar verschillende locaties in Nederland. Naast jouw werk als vrachtwagenchauffeur ben jij ook bereid om hand- en spandiensten te verrichten op de productielocatie. Denk hierbij aan het helpen bij de productie, laden van de vrachtwagen en schoonhouden van het terrein. Ook sjouwen behoort tot de werkzaamheden. We zoeken daarom een vrachtwagenchauffeur die in staat is om fysieke werkzaamheden uit te voeren. Tevens ben je flexibel en bereid om af en toe langer door te werken zodat de werkzaamheden volledig zijn afgerond. 

Functie-eisen

  • CE rijbewijs
  • code 95
  • VCA of bereid te behalen

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is begonnen in 1999 en inmiddels uitgegroeid tot een organisatie met een indrukwekkende verzameling machines die toepasbaar zijn bij zowel alle vormen van drainage als andere grond-, bouw- en cultuur gerelateerde zaken. Kwaliteit, vakmanschap en maatwerk staan hoog in het vaandel bij deze opdrachtgever.

Wat wij bieden

Wij bieden jou een fulltime functie met een salaris tussen de € 11,86 en € 15,-. Het salaris is conform cao Groen, Grond en Infra en de hoogte van het uurloon is afhankelijk van jouw leeftijd en ervaring.

Wil jij graag aan de slag als vrachtwagenchauffeur? Reageer dan voor 27 september op deze vacature! Heb je nog vragen of wil je graag meer weten over de vacature vrachtwagenchauffeur? Neem dan contact op met ons uitzendbureau in Beilen door te bellen naar 0593 72 80 00.

Deel deze vacature via