Vacature: Groenvoorziener

  • Salaris Tussen € 10,- en € 13,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Heerenveen
  • Opleidingsniveau MavoMbo

Over de functie

Houdt jij er van om lekker buiten aan het werk te zijn en vind jij het niet erg om groene vingers te hebben? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor onze opdrachtgever zijn wij naar een nieuwe collega op zoek die er van geniet om lekker buiten aan het werk te zijn. Je kunt bij onze opdrachtgever ontzettend veel leren. Je komt te werken bij een team groenvoorzieners met veel ervaring. Dus wil jij graag meer leren over het groen? Lees dan snel verder!

Als groenvoorziener kun je op verschillende werkzaamheden worden ingezet. Het is een afwisselende baan. Je bent voornamelijk werkzaam als ondersteuner van je collega’s. Maar het is uiteindelijk ook de bedoeling dat je zelfstandig uit de voeten kunt komen. Je kunt als groenvoorziener bijvoorbeeld ingezet worden voor het onderhouden van groen in woonwijken, tuinen onderhouden bij bedrijven maar ook bij particulieren. Door jouw schoffel,- en snoei en maaiwerk ligt alles er weer keurig bij. Wanneer je geen ervaring hebt zal je in het begin voornamelijk aan de slag gaan in het onderhoud, maar bij gebleken geschiktheid kun je volop doorgroeien binnen het bedrijf! Een super veelzijdige baan, met veel afwisseling! De opdrachtgever heeft het lekker druk, dus wil jij samen met een kennis aan het werk? Dan horen wij het ook graag!

Functie-eisen

  • Rijbewijs B (bij voorkeur).
  • Fulltime beschikbaar.
  • Aanpakkersmentaliteit.

Over het bedrijf

Je komt te werken bij een ervaren speler in de markt. Er zijn momenteel bijna 25 medewerkers werkzaam bij het hoveniersbedrijf die elke dag met veel plezier aan de slag gaan. Ze vinden het belangrijk om nieuwe medewerkers op te leiden en hun kennis en ervaring te delen met iedereen die het graag wil leren. Echte vakkrachten die van aanpakken weten! Maak jij het team compleet? Ook is er altijd volop ruimte voor BBL leerlingen.

Wat wij bieden

Er wordt jou een prachtige werkplek in de buitenlucht als groenvoorziener aangeboden. Je gaat fulltime aan de slag en je werktijden liggen tussen 07:00 uur - 16:00 uur. Het salaris dat je ontvangt is afhankelijk van je werkzaamheden, ervaring en leeftijd. Naar verwachting ligt dit tussen de € 10,- en € 13,- per uur.

Begin jij liever vandaag nog dan morgen? Dan ontvangen wij jouw sollicitatie graag voor 26 september. Mocht je nog vragen hebben of wil je meer informatie over de vacature 'Groenvoorziener'? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Joure. We zijn te bereiken op het telefoonnummer 0513 22 70 00.

Deel deze vacature via