Vacature: Medewerker groenvoorziening

  • Salaris Tussen € 10,- en € 14,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Bedum
  • Opleidingsniveau VmboMbo

Over de functie

Is de groenvoorziening helemaal jouw ding? Kom dan werken als medewerker groenvoorziening in de omgeving Bedum!

Het werk in het groen kent veel afwisselende werkzaamheden. Je kunt zowel aan de slag als groenvoorziener in de wijken en daar schoffelen en snoeien, zodat de wijken en plantsoenen er weer netjes bijliggen. Daarnaast kun je werken als maaibootmachinist, onkruidbrander of chauffeur veegmachine. Opties genoeg! Jij kunt aan de slag als medewerker groenvoorziening in de omgeving Bedum.

Ervaring voor deze functie is niet vereist, we komen altijd graag in contact met jou om te kijken naar de mogelijkheden! Het is vooral belangrijk dat je de motivatie hebt om in het groen aan de slag te gaan. 

Functie-eisen

  • VCA-certificaat (bereid om deze te halen)
  • Affiniteit met groen en groenvoorziening

Over het bedrijf

Meerdere opdrachtgevers zijn op zoek naar medewerkers in de groenvoorziening.  bij verschillende groenvoorzieningsbedrijven in de omgeving van Bedum. Samen met jou kijken we naar de beste match voor jou en zorgen we dat je snel aan het werk kunt in de groenvoorziening. 

Wat wij bieden

De meeste functies in de groenvoorziening betreffen fulltime functies. Jouw salaris is afhankelijk van jouw leeftijd, ervaring en de werkzaamheden die je uitvoert. Het salaris ligt tussen de € 10,00 en € 14,00 bruto per uur. 

Ben jij enthousiast om in de groenvoorziening aan het werk te gaan? Dan kun je tot 27 September reageren op deze vacature. Mocht je nog vragen hebben kun je contact op nemen met een van onze medewerkers van het uitzendbureau in Bedum. Je kunt ons bereiken op het telefoonnummer 050 319 96 30.

Deel deze vacature via