Vacature: Assistent hovenier

  • Salaris Tussen € 12,- en € 15,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Bedum
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Heb jij enige ervaring in het groen? En wil jij je verder ontwikkelen als assistent hovenier? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Als assistent hovenier werk jij samen met je directe collega. Dagelijks gaan jullie op pad om tuinen aan te leggen en onderhouden in de omgeving van Ten Boer. Jullie komen bij particulieren en leggen hier tuinen aan, zorgen voor beplanting en onderhouden de tuinen. Daarnaast kunnen er ook andere werkzaamheden zijn. Zoals het plaatsen van luxe sierbestrating, of een houten vlonder bij een van de klanten. Het is belangrijk dat je beschikt over enige ervaring waarbij je ervoor open staat om het vak verder te leren van je collega's, zodat iedere tuin er weer fleurig bijligt wanneer jullie klaar zijn. 

Functie-eisen

  • Flexibele werkhouding
  • Motivatie om te ontwikkelen in het groen

Over het bedrijf

Het hoveniersbedrijf komt uit de regio van Ten boer en heeft een trouwe klantenkring. Deze klanten komen voornamelijk uit een straal van 20 kilometer rond Ten Boer. Dit middelgrote hoveniersbedrijf houdt zich bezig met aanleg, onderhoud en afwerking van tuinen van voornamelijk particuliere klanten. 

Wat wij bieden

Als assistent hovenier in de omgeving van Ten Boer kun je 32 tot 40 uur per week aan het werk, de werkzaamheden zijn voor onbepaalde tijd. Jouw salaris ligt conform cao tussen de € 11,00 en € 15,00 bruto per uur, afhankelijk van jouw kennis en ervaring. 

Ben jij enthousiast om aan het werk te gaan in het groen? Reageer dan snel op deze vacature en ga aan het werk als assistent hovenier. Je kunt solliciteren tot 10 oktober. Heb je nog vragen of wil je eerst meer informatie over deze vacature? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Bedum op het telefoonnummer 050 319 96 30.


Deel deze vacature via