Vacature: Timmerman 2

  • Salaris Tussen € 14,- en € 20,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Bedum
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Ben jij een timmerman en op zoek naar een nieuwe uitdaging? En heb jij oog voor alle details en zijn voorbereidende werkzaamheden voor jou geen probleem? Dan zoeken wij jou!

Meerdere van onze opdrachtgevers zijn op zoek naar een timmerman 2. Als timmerman 2 houdt jij je vooral bezig met timmerwerkzaamheden op locatie. Dit kan zijn bij een verbouwing in een rijtjeshuis, tot het helpen bij een nieuwbouwproject en het onderhouden van een bedrijfspand. Naast de timmerwerkzaamheden behoren opmeten, inspecteren en het bestuderen van tekeningen tot jouw dagelijkse bezigheden. De werkzaamheden vinden plaats in de regio Bedum.

Functie-eisen

  • Ervaring als timmerman
  • Afgeronde mbo-opleiding niveau 2 richting timmerman
  • B rijbewijs en eigen vervoer

Over het bedrijf

Onze opdrachtgevers zijn gevestigd in de regio Bedum. Het werk vindt plaats in kleine teams waarin korte lijntjes zijn. Er kan indien nodig dus snel geschakeld worden. Samen met een timmerman 1 ga jij aan het werk in de omgeving van Bedum. Binnen het werk staat een nuchtere mentaliteit centraal. 

Wat wij bieden

De functie voor timmerman 2 betreft een fulltime functie voor langere periode. Hiervoor ontvang je een salaris conform cao tussen de € 14,00 en € 20,00 bruto per uur, afhankelijk van jouw kennis en ervaring. 

Ben jij enthousiast voor deze nieuwe uitdaging als timmerman 2 in de regio Bedum? Reageer dan voor 30 september op deze vacature. Wanneer je meer informatie wil over deze vacature kun je contact opnemen met ons uitzendbureau in Bedum. Je kunt ons bereiken op het telefoonnummer 050 319 96 30.

Deel deze vacature via