Vacature: Productiemedewerker glas

  • Salaris Tussen € 10,- en € 12,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Bedum
  • Opleidingsniveau Vmbo

Over de functie

Als productiemedewerker glas zorg jij ervoor dat het glas op de juiste manier wordt versneden door de machine, jij bent  dus onmisbaar voor de fabriek. Ben jij de precieze medewerker die wij zoeken? Kijk snel verder!

Als productiemedewerker glas zorg jij ervoor dat al de glasproducten op de juiste manier versneden wordt door de machine, zodat het glas verder verwerkt kan worden. Samen met je collega's zorg jij ervoor dat de klanten het glas krijgen wat ze verwachtten. Jij staat aan de snijtafel en beschikt over enig technisch inzicht. Voor deze functie is ervaring in dit specifieke werk als productiemedewerker glas niet vereist. Wel is het gewenst dat je een leergierige en proactieve houding hebt, zodat jouw collega's je alle kneepjes van het vak kunnen leren zodat je uiteindelijk zelfstandig aan de slag kunt. 

Het werk als productiemedewerker glas aan de snijtafel is lichamelijk zwaar, daarom is het belangrijk dat je fysiek goed in orde bent zodat je de glasplaten op de snijtafel kunt leggen en kunt verplaatsen.

Functie-eisen

  • Lichamelijk sterk
  • Aandacht voor kwaliteit en veiligheid
  • Enig technisch inzicht

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in alles wat met glas te maken heeft. Het bedrijf is jong en dynamisch en richt zich op de productie, het transport en het inzetten van glas. De korte lijnen binnen het bedrijf en de ruimte voor plezier tussen de werkzaamheden door zorgen ervoor dat je je snel thuis zult voelen bij het bedrijf. Je zult zowel met je collega's aan de slag gaan als zelfstandig. 

Wat wij bieden

Als productiemedewerker glas kun je fulltime aan het werk bij onze opdrachtgever. De werkzaamheden zijn voor langere tijd en bij goed functioneren bestaat de mogelijkheid tot een vast dienstverband bij onze opdrachtgever. Jouw salaris ligt tussen de €10,65 en €12,00 per uur, conform cao vlakglas. Het exacte loon is afhankelijk van jouw kennis en ervaring. 

Ben jij er klaar voor om aan de slag te gaan als productiemedewerker glas? Reageer dan op deze vacature voor 30 september. Heb je nog vragen of wil je eerst meer informatie over deze vacature? Neem dan gerust contact op met een van onze medewerkers van het uitzendbureau in Bedum. Je kunt ons bereiken op het telefoonnummer 050 319 96 30. 

Deel deze vacature via