Vacature: Leerling dakdekker

  • Salaris Tussen € 13,- en € 15,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Bedum
  • Opleidingsniveau OngeschooldVmboMbo

Over de functie

Is het werken op hoogte geen enkel probleem voor jou? En heb je enige technische kennis? Dan zoeken wij jou als dakdekker!

Als dakdekker werk jij dagelijks op het dak in Groningen, Friesland en Drenthe. Samen met je collega's zorg jij ervoor dat daken gemonteerd, onderhouden en gerepareerd worden. Jouw werkdag begint na een kop koffie met je collega's, waarna je in de bus stapt en op weg gaat naar de klus. Op de locatie starten jullie met de werkzaamheden. Jullie vervangen en leggen nieuwe dakbedekking aan, jullie werken op daken waar geen dakpannen liggen, maar waar gebruik wordt gemaakt van kunststof-, zinken-, bitumineuze- en EPDM-dakbedekking. Aan het einde van de dag stappen jullie samen met een voldaan gevoel weer in de bus. 

Heb je al ervaring opgedaan als dakdekker? Dan is dat mooi meegenomen, maar dit is geen vereiste. Wanneer je nog geen ervaring hebt leren jouw collega's je graag alles over het dakdekken.

Functie-eisen

  • Vca-certificaat of bereid deze te halen
  • Rijbewijs B

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in bitumineuze-, zinken-, kunststof- en EPDM-dakbedekking. Het dakdekkersbedrijf is actief in Groningen, Friesland en Drenthe en monteert, onderhoudt en repareert daken in deze provincies. De klanten van dit bedrijf zijn zowel particulieren als grotere projecten. Jouw collega's hebben ruime ervaring in het vak en staan er voor open om jou alles te leren over dakonderhoud en dakreparatie.

Wat wij bieden

Als dakdekker kun je per direct fulltime aan de slag bij onze opdrachtgever. Jouw salaris wordt vastgesteld aan de hand van de cao BIKUDAK en ligt tussen de € 12,- en € 15,- bruto per uur, afhankelijk van jouw kennis en ervaring. 

Lijkt het jou een kick om op hoogte aan het werk te gaan? Dan ben jij de dakdekker die wij zoeken! Solliciteer voor 20 oktober! Wanneer je nog vragen hebt of eerst meer informatie wil over deze vacature kun je contact opnemen met ons uitzendbureau in Bedum. Je kunt ons bereiken op het telefoonnummer 050 319 96 30.


Deel deze vacature via